Zwart toilet – prachtige inspiratie voor jou op een rijtje

Tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer zo wit en is een zwart toilet steeds vaker te zien. Vooral in een industriële badkamer of moderne badkamer is een zwart toilet eigenlijk niet weg te denken. Nog niet helemaal overtuigd van de charme van een zwart toilet of juist toe aan wat inspiratie? Scrollen maar, we gaan je helpen!

|

Is een zwart toilet niet veel te donker?

Wist je dat donkere kleuren in je badkamer of slaapkamer je een gevoel van gezelligheid en geborgenheid geven? Denk er wat dim- of kaarslicht bij en we gokken dat je ’t je wel kunt voorstellen ?.

|

Tegenwoordig hoeft een toilet of badkamer zeker niet meer wit te zijn of te blijven. De trend van klinisch wit is voorbij, maar natuurlijk blijft balans in je interieur ‘the key’. Wees niet bang, je hele badkamer hoeft niet zwart te worden. Tenzij dat de look is waar je voor wilt gaan natuurlijk!

|

Hoe combineer je een zwart toilet?

Een zwart toilet begint bij het bepalen welke items zwart mogen worden. Houd je het liever bij zwarte toilet accessoires en houd je de rest liever wit? Ga je ’t liefst voor donkere muren en licht sanitair of liever all-in en álles zwart?

Zwart sanitair & lichte muren

Momenteel ontzettend trendy: een zwarte wc pot, zwarte toilet accessoires (zoals een zwarte toiletrolhouder, zwarte wc borstel, etc.) en zwarte fonteinkraan en als tegenhanger de muren lekker wit houden. Lekker strak, minimalistisch en een tikkeltje industrieel.

|     |

Onze favorieten:

Zwart toilet

Regendouche, inbouw douchethermostaat, toilet, bedieningsplaat, toiletborstel, tegels

Zwarte muren & licht sanitair

Andersom kan het natuurlijk ook! Zwartgeverfde muren, grote zwarte tegels óf hippe zwarte metrotegels in combinatie met licht sanitair. Donkere muren geven de ruimte automatisch een stijlvol (en soms klassiek) geheel.

|

Maak het af met een gouden fonteinkraan, gouden deurklinken en je geeft je toilet een klassieke look. Prachtig voor bijvoorbeeld in een karakteristieke jaren 30 woning!

|

Onze favorieten:

Zwart toilet

Inbouw douchekraan, inbouw regendouche, bedieningsplaat, hangend toilet, wc rolhouder, wc borstel

Welke uitvoering van een zwart toilet heeft jouw voorkeur? Die met het zwarte sanitair of met de zwarte muren? Beide is wat ons betreft prachtig! Mocht je nou geen keuze kunnen maken dan zijn we er met alle liefde voor je en helpen je graag uit de brand!

---

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!