Zwart toilet – prachtige inspiratie voor jou op een rijtje

Tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer zo wit en is een zwart toilet steeds vaker te zien. Vooral in een industriële badkamer of moderne badkamer is een zwart toilet eigenlijk niet weg te denken. Nog niet helemaal overtuigd van de charme van een zwart toilet of juist toe aan wat inspiratie? Scrollen maar, we gaan je helpen!

Zwart toilet

Regendouche, inbouw douchethermostaat, toilet, bedieningsplaat, toiletborstel, tegels

Momenteel ontzettend trendy: een zwarte wc, zwarte toilet accessoires (zoals een zwarte toiletrolhouder, zwarte wc borstel, etc.) en zwarte fonteinkraan. Als tegenhanger laat je de muren lekker rustig of te voorzie je de wand met toffe betonlook tegels. Lekker strak, minimalistisch en een tikkeltje industrieel!


Onze favorieten voor jouw zwarte toilet

 

Voordelen van een zwart toilet

  • Trendy & unieke look aan je toilet
  • Past perfect in een moderne en industriële badkamer
  • Vlekken van ontlasting zijn minder goed zichtbaar
  • Prachtig te combineren met stoere zwarte kranen en toiletaccessoires

 

      
 
Wist je trouwens dat donkere kleuren in je badkamer of slaapkamer je een gevoel van gezelligheid en geborgenheid geven? Dit kan natuurlijk met zwart sanitair, maar ook bijvoorbeeld door zwarte tegels te gebruiken. Tegenwoordig hoeft een toilet of badkamer dus zeker niet meer wit te zijn of te blijven. De trend van klinisch wit is voorbij, maar natuurlijk blijft balans in je interieur ‘the key’.
 
Zwart toilet

Inbouw douchekraan, inbouw regendouche, bedieningsplaat, hangend toilet, wc rolhouder, wc borstel

 

Een zwart toilet, maar dan anders

Durf je een zwart toilet nog niet helemaal aan en hou je het toch liever bij een wit toilet? Om een zwart toilet te creëren hoef je natuurlijk niet daadwerkelijk een zwarte wc te gebruiken, maar kun je natuurlijk ook voor stijlvolle zwarte tegels gaan. Hippe visgraattegels of metrotegels bijvoorbeeld, of Combineer de zwarte tegels met een wastafelkast in een houttint, een gouden kraan, een leuk plantje en warm (dim)licht om wat warmte & gezelligheid toe te voegen aan de ruimte!

 


      
 


Onze favorieten voor jouw zwarte toilet

 
Welke uitvoering van een zwart toilet heeft jouw voorkeur? Die met de zwarte wc of juist met de zwarte muren? Beide is wat ons betreft prachtig! Mocht je nou geen keuze kunnen maken dan zijn we er met alle liefde voor je en helpen je graag uit de brand!

---

Meer inspiratie opdoen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!