Natuursteen tegels

Natuursteen tegels badkamer

Natuursteen tegels zijn al jaren een ware hit. Het gebruik van natuursteen tegels zorgt ervoor dat een badkamer een opvallende maar niet overheersende uitstraling krijgt. Elke tegel van natuursteen is uniek aangezien geen een stuk steen precies hetzelfde is. Hierdoor is het bij het leggen van de tegels belangrijk om te kijken naar welke tegels u naast elkaar gaat leggen. Bij bijvoorbeeld marmer kan het zo zijn dat er soms meer donkere lijnen door de tegel lopen dan bij de ander. Door hier een mooie combinatie van te maken zorgt u voor het mooiste resultaat bij het gebruik van natuursteen tegels.

Al onze natuursteen tegels zijn vloertegels. Dit wil niet zeggen dat u deze tegels niet op de wand kan gebruiken, natuurlijk is dit een optie! Waar we nooit aanraden om wandtegels als vloertegels te gebruiken, is andersom helemaal geen probleem. Het enige waar u op moet letten is dat u een sterk bevestigingsmateriaal gebruikt om de tegels te plaatsen. Vloertegels en zeker natuursteen tegels zijn zwaar, hierdoor hebben ze een beter bevestigingsmiddel nodig.

Service

Heeft u vragen over onze natuursteen tegels of over het bevestigen van deze tegels? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor vragen over andere producten van Sanitairkamer staan wij natuurlijk voor u klaar.

Bij Sanitairkamer kopen we al onze producten op grote schaal in. Hierdoor kunnen we de laagst mogelijk prijs regelen bij de fabrikanten. Dit zorgt ervoor dat u als consument niet alleen voordeliger uit bent, ook betekent het dat we al onze producten op voorraad leverbaar hebben. Dat onze producten laag geprijsd zijn betekent niet dat ze van mindere kwaliteit zijn. Voordat we bij Sanitairkamer producten opnemen in ons assortiment worden ze uitvoerig getest. De producten die u koopt zijn hierdoor altijd van top kwaliteit maar voor de laagst mogelijke prijs!