Natuursteen tegels

Filteren
Filteren

Met natuursteen tegels maak je van je badkamer een home spa

Even niets anders dan maximaal relaxen, dat doe je toch wel het allerlekkerst in een home spa. Met natuurstenen tegels geef je jouw badkamer een natuurlijke look, nét alsof je een dagje in de spa hebt geboekt! Natuursteen tegels geven je badkamer een luxe en unieke uitstraling en passen perfect binnen moderne, klassieke of landelijke badkamers en toiletten!

De voor- en nadelen van natuurstenen tegels

Dat natuurstenen tegels een unieke look geven staat vast, maar natuursteen is wel een kwetsbaar product. Vind je het niet erg om je natuurstenen tegels te moeten onderhouden? Dan zijn jullie een goede match! We hebben de voor- en nadelen van natuurstenen tegels voor je op een rijtje gezet. Natuurstenen tegels:

  • geven van alle tegels de meest natuurlijke look;
  • zijn elk uniek, daardoor krijgt je badkamer echt karakter;
  • moeten regelmatig geïmpregneerd worden om vlekvrij te blijven;
  • zijn zwaar waardoor sterke tegellijm een must is tijdens het plaatsen van natuurstenen tegels op de wand.

Natuursteen tegels ook op de wand te plaatsen?

Ben je zo fan van natuursteen dat je ze als tegelvloer maar ook als wandtegels wil plaatsen? Je badkamervloer doortrekken op de wand versterkt de natuurlijke look die natuurstenen tegels geven. Het plaatsen van natuursteen tegels op de wand is zeker mogelijk, maar let wel: een stenen tegel is zwaarder dan bijvoorbeeld keramische tegels. Zorg daarom voor sterk bevestigingsmateriaal en je kunt zorgeloos genieten van jouw home spa!

Trendtip: marmer & terrazzo

Dat marmeren tegels ontzettend populair zijn had je misschien al door, maar wist je dat een terrazzo vloer helemaal weer terugkomt? In de hal, als wc-tegels, in de badkamer... You name it! Deze natuurstenen vloer zie je vaak terug in jarendertigwoningen en geven een authentieke look. Combineer terrazzo tegels met pasteltinten of houd het rustig om de aandacht volledig op je natuurstenen tegels te laten vallen!