Badbruggen

Filteren
Filteren

Informatie

Voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn is de badbrug of badzit een gouden uitvinding. Niet langer hoeft u door middel van wandgrepen uzelf omhoog te trekken na een warm bad. Het grote voordeel van een badbrug is dat de kans op valpartijen significant kleiner wordt.

Naast een badbrug als zit je gebruiken kan een badbrug ook een plek zijn waar u spullen op kunt zetten. Wilt u lekker ontspannen met een glaasje wijn of een boekje? Met de aankoop van een van deze producten heeft u plek om al uw spulletjes neer te zetten. Badbruggen zorgen hierdoor voor een optimale baddertijd.

Materiaal badbrug

De badbruggen die wij in ons assortiment hebben zijn gemaakt van heel stevig kunststof. Hierdoor kunt u na gebruik dit product makkelijk schoonspoelen. Hierdoor zijn het producten die heel makkelijk schoon te maken zijn en hierdoor hygiënisch blijven. Er zijn ook houten modellen op de markt, maar deze zijn een stuk lastiger schoon te maken en schoon te houden!

Service

Op zoek naar een ander hulpmiddel of heeft u vragen over een badbrug? Contact dan onze klantenservice. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sanitair branche staan we altijd paraat om u te helpen bij vragen en problemen. Voor grote problemen of kleine problemen met betrekking tot uw badkamer of toiletruimte kunt u altijd bij ons terecht!

Wij kopen onze producten altijd groot en direct in bij de fabrikanten. Niet alleen zijn onze producten hierdoor altijd op voorraad leverbaar, ook zorgt het ervoor dat we de meest voordelige prijs kunnen garanderen.

Wilt u onze badbruggen in het echt bewonderen? Dat kan! Onze showroom in Harderwijk biedt ruimte aan meer dan 800m2 producten uit de sanitair wereld. Maak een afspraak en kom langs!