• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Zwarte wc – prachtige inspiratie voor jou op een rijtje

Tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer zo wit en is een zwarte wc steeds vaker te zien. Vooral in een industriële badkamer of moderne badkamer is een zwarte wc eigenlijk niet weg te denken. Nog niet helemaal overtuigd van de charme van een zwarte wc of juist toe aan wat toiletinspiratie? Scrollen maar, we gaan je helpen!

Zwarte wc

Regendouche, inbouw douchethermostaat, toilet, bedieningsplaat, toiletborstel, tegels

Momenteel ontzettend trendy: een zwarte wc, zwarte accessoires (zoals een zwarte toiletrolhouder, zwarte wc borstel, etc.) en zwarte fonteinkraan. Als tegenhanger laat je de muren lekker rustig of te voorzie je de wand met toffe betonlook tegels. Lekker strak, minimalistisch en een tikkeltje industrieel!



Onze favorieten voor jouw zwarte toilet


De voordelen van een zwarte wc

  • Trendy & unieke look aan je toilet;
  • Past perfect in een moderne en industriële badkamer;
  • Vlekken van ontlasting zijn minder goed zichtbaar;
  • Prachtig te combineren met stoere zwarte kranen en toiletaccessoires.

      

Wist je trouwens dat donkere kleuren in je badkamer of slaapkamer je een gevoel van gezelligheid en geborgenheid geven? Dit kan natuurlijk met zwart sanitair, maar ook bijvoorbeeld door donkere toilettegels te gebruiken. Tegenwoordig hoeft een toilet of badkamer dus zeker niet meer wit te zijn of te blijven. De trend van klinisch wit is voorbij, maar natuurlijk blijft balans in je interieur ‘the key’.

Zwart toilet

Inbouw douchekraan, inbouw regendouche, bedieningsplaat, hangend toilet, wc rolhouder, wc borstel

Een zwarte wc, maar dan anders

Durf je een zwarte wc nog niet helemaal aan en hou je het toch liever bij een wit toilet? Om een zwart toilet te creëren hoef je natuurlijk niet daadwerkelijk een zwarte wc te gebruiken, maar kun je natuurlijk ook voor stijlvolle zwarte tegels gaan. Hippe visgraattegels of metrotegels bijvoorbeeld, of Combineer de zwarte tegels met een wastafelkast in een houttint, een gouden kraan, een leuk plantje en warm (dim)licht om wat warmte & gezelligheid toe te voegen aan de ruimte!

     

Onze favorieten voor jouw zwarte wc

Welke uitvoering van een zwarte wc heeft jouw voorkeur? Die met de zwarte wc of juist met de zwarte muren? Beide is wat ons betreft prachtig! Mocht je nou geen keuze kunnen maken dan zijn we er met alle liefde voor je en helpen je graag uit de brand én natuurlijk aan je nieuwe zwarte wc!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

15 januari 2020