• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156
Of WhatsApp

Bad afvoer

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maak je bad compleet met een badafvoer

Na elke badsessie ben je maar al te blij dat je jouw badafvoer goed geregeld hebt. Via de badafvoer loopt het gebruikte badwater weg en wordt het netjes afgevoerd. Zo hoef je zelf niet aan de gang met emmertjes. Benieuwd naar ons assortiment badafvoeren? We vertellen je er alles over.

Ons assortiment badafvoeren

Een afvoer voor je bad is er in allerlei vormen, maten en kleuren. De meestgekochte badafvoer is de overloopcombinatie met afvoerplug. De overloopknop zorgt ervoor dat je badkuip niet overloopt en bedient ook de afvoerplug onderin je bad of bubbelbad. Wist je dat in veel gevallen de overloopknop ook een vulfuntie heeft? Zo kun je je bad ook vullen via de overloopcombinatie en heb je geen aparte baduitloop nodig en regel je je watertoevoer via je badafvoer.