Afvoerpluggen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Informatie

Een afvoerplug is een belangrijk onderdeel van een badmeubel of een wastafel. Dit artikel zorgt ervoor dat u water in uw wasbak kan laten staan of al het water zo kan doorspoelen. De keuze voor een bepaald type afvoer hangt altijd af van het soort badkamermeubel of wastafelblad dat hierbij gaat horen. Een afvoer kan namelijk gemaakt zijn van verschillende materialen met verschil in diepte en vorm. Sommige badmeubels zijn al compleet geleverd met afvoerplug en sifon. Indien dit niet het geval is moet u letten op onderstaande aspecten.

Belangrijke aspecten

Een belangrijk onderdeel is of de wasbak wel of geen overloop heeft. Heeft de wasbak dit, dan moet u een afvoerplug zoeken die ook een uitsparing voor de overloop heeft zodat dit aan elkaar te koppelen is. De diepte is ook belangrijk. Gaat u werken met een opzetkom die op een blad staat? Dan zal de wastafel afvoer deze diepte moeten overbruggen, en het kan heel goed zijn dat u daar de verlengde afvoer voor nodig heeft. Voor het design is natuurlijk de vorm belangrijk. Heeft u een moderne vierkante wastafelkraan op het meubel staan, dan is een vierkant wastafel afvoer een super leuke combinatie.

Merken

• Dornbracht Grohe • Plieger • Lambini Design • Viega • Villeroy & Boch • HansGrohe

Prijs

Een afvoerplug is niet per se noodzakelijk, maar bijna elke moderne badkamer heeft een of meerdere afvoerpluggen vanwege het hoge gebruiksgemak. Toch is het een onderdeel dat vaak wordt vergeten en later even snel bij een bouwmarkt wordt gehaald. Hier bent u duurder uit dan bij ons. Vergeet daarom niet een wastafel afvoerplug te bestellen.

Service

SanitairKamer.nl staat voor scherpe prijzen en goede kwaliteit. Vaak hebben wij de toebehoren al voor u uitgezocht zodat u niets kan en hoeft te vergeten. Wilt u onze showroom in Harderwijk bezoeken? Dat kan natuurlijk, neem contact met ons op om een afspraak te maken!