Sifons

Informatie

Een sifon, ook wel zwanenhals of waterslot genoemd, is gemaakt om het vuilwater af te voeren naar het riool. Tevens heeft een sifon de functie om stankoverlast te voorkomen door het verlaagde gedeelte waar het water in blijft staan. Het water staat tot een bepaald peil zodat de twee watergangen geen gas door laten. Hierdoor kan de rioollucht nooit via de badkamer in trekken, simpelweg omdat het water dat tegenhoudt.

Design

Aangezien het assortiment van Sanitairkamer.nl uit vele verschillende modellen wastafels, badmeubels en wastafelbladen bestaat verschilt het benodigde model sifon per product. In sommige gevallen zit de sifon wel in het zicht, in andere niet. Als de sifon niet in het zicht zit, werkt men over het algemeen met een kunststof exemplaar. Deze zijn goedkoper aangezien het design niet belangrijk is. Zodra de sifon in het zicht komt stapt men vaak over naar verchroomde of design versies. De design sifons zijn in ronde of vierkante vormen te bestellen. Wat vandaag de dag zeer populair is zijn de rvs look sifons. In combinatie met rvs kranen levert dit een leuk effect op.

Merken

• Lambini Design • Viega • Geberit • Grohe • Hansgrohe • Villeroy & Boch • Duravit

Prijzen

SanitairKamer is altijd op zoek naar de goedkoopste prijs voor u. Toch willen we niet dat dat ten koste gaat van de kwaliteit. Zeker bij producten zoals sifons is het volgens ons noodzakelijk dat de kwaliteit goed is. Eenmaal aangesloten wilt u er natuurlijk geen omkijken meer naar hebben. En een slechte kwaliteit sifon zal snel voor stankoverlast zorgen. Dat begrijpen wij maar al te goed en we bieden daarom ook alleen producten aan die volgens ons kwalitatief goed zijn. Een sifon koopt u bij SanitairKamer.nl.

Klantenservice

Voor vragen of opmerkingen over sifons, afvoeren, toiletten of een ander product kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken om onze showroom te bezichtigen. Hier staan experts voor u klaar om uw droombadkamer samen met u samen te stellen.