Watervalkraan

Hoe gaaf vind jij een watervalkraan? Wij zijn er dolenthousiast over. Bij een watervalkraan is het water gecentreerd tot een brede, dunne straal waardoor het net lijkt op een waterval. Zo breng je dus een stukje natuur de badkamer in. Benieuwd naar ons assortiment watervalkranen of hoe je met een watervalkraan jouw badkamer pimpt? Kijk dan gauw verder.

Kijkje in ons assortiment watervalkranen

 

Watervalkraan in de douche

Er zijn vele soorten badkamerkranen met een waterval. Ook in de douche is een watervalkraan geen overbodige luxe. Als je op zoek bent naar een nieuwe douchekraan, kies je tussen een mengkraan of thermostaatkraan. Bij een mengkraan wordt het water gemengd tot de juiste temperatuur bij draaien aan de bedieningshendel of -knop. Bij een thermostaatkraan blijft de temperatuur de hele douchebeurt gelijk, ook als de watertoevoer verandert.

waterval douche

Ook kun je kiezen voor een inbouw douchekraan, supermodern en minimalistisch. Wil je gewoon jouw douche vervangen zonder een hele verbouwing? Kies dan voor een opbouw regendouche of bijvoorbeeld een douchekop met een watervalfunctie, hoe gaaf!

waterval badkraan

Watervalkraan bij het bad

Zonder een kraan bij jouw bad, wordt badderen een lastige opgave. Om het bad vol te laten lopen, is een kraan met watervalfunctie een vette optie. Het water valt als een waterval zo je bad in. Een watervalkraan voor het bad heb je in een inbouw badkraan of vrijstaande badkraan. De meeste badkranen met een waterval zijn inbouwkranen. Deze inbouw badkranen bouw je in, in de muur. De waterval is dan zo minimalistisch mogelijk. Ben je fan van zwarte kranen? Scoor dan jouw watervalkraan voor het bad in het zwart.

wastafelkraan waterval

Watervalkraan bij de wastafel

Met een kleine verandering kun je al een groot verschil maken. Vervang jouw wastafelkraan bijvoorbeeld door een watervalkraan. Het water stroomt uit de kraan met een watervaleffect. Wat vind je bijvoorbeeld van de combinatie tussen watervalkraan en een gouden kraan? Deze wastafelmengkraan valt gelijk op in jouw badkamer waardoor je een echte eyecatcher te pakken hebt. Ook een chromen versie staat prachtig. Wat heeft jouw voorkeur?