Zwembaden

Heerlijk afkoelen in onze zwembaden voor in de tuin

Een zwembad in je tuin is op de hete zomerdagen natuurlijk een heerlijke manier om af te koelen. Zo komen we die hittegolven wel door! In ons assortiment zwembaden vind je zwembaden voor in de tuin in verschillende groottes en voor elk budget. Benieuwd naar de opties?

Ons assortiment zwembaden voor in de tuin

Van een rond zwembad tot een rechthoekig zwembad en van een klein zwembad tot een groot zwembad! Ook in het assortiment zwembaden zorgen we voor een brede keuze. Zo zijn bijna al onze zwembaden voorzien van een filterpomp en kun je bij ons ook terecht voor opblaaszwembaden en zwembaden met een frame.

Schoon water dankzij een zwembad met pomp

Het nadeel van een zwembad in de tuin is dat zand en blaadjes hun weg maar al te goed vinden naar het bad. Je kijkt even om en de bodem ligt alweer vol zand omdat iemand vergeten is om z’n voeten af te kloppen. Oeps. En krijg dat er maar weer eens uit! Dankzij een zwembad met pomp wordt het water gefilterd en wordt vuil opgevangen. Combineer je zwembad met een buitendouche om je voeten mee schoon te spoelen. En zo kun jij in je tuin blijven genieten van een schoon zwembad. Heerlijk!

Een zwembad in de tuin zonder op te hoeven blazen?

Dan raden we je een zwembad met frame aan! Het oppompen van je zwembad is met een zwembad frame niet meer nodig. Je zet het frame op, vult het bad en je zwembad gaat geen kant op! Onze zwembaden met een frame komen met een filterpomp zodat het bad tegelijkertijd ook schoon blijft. Zo kun je voor een lange tijd blijven genieten van je zwembad in de tuin!