• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 7 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Zwembaden

Flink afkoelen doe je het allerbeste met een opblaaszwembad in je tuin. Deze opblaasbare zwembaden staan in no time en zorgen ervoor dat jij tijdens de hittegolf het hoofd koel houdt. In welk opblaaszwembad zie jij jezelf al liggen?

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Heerlijk afkoelen in onze zwembaden voor in de tuin

Koel jij in de zomer graag af in je eigen zwembad in de tuin? Snappen we! In een hittegolf houd jij het hoofd koel in deze zwembaden. Ga jij voor een opblaasbaar zwembad of een zwembad met frame? Een zwembad in je tuin is op de hete zomerdagen natuurlijk een heerlijke manier om af te koelen. Zo komen we die hittegolven wel door! In ons assortiment zwembaden vind je zwembaden voor in de tuin in verschillende groottes en voor elk budget. Benieuwd naar de opties?

Ons assortiment zwembaden voor in de tuin

Van een rond zwembad tot een rechthoekig zwembad en van een klein zwembad tot een groot zwembad! Ook in het assortiment zwembaden zorgen we voor een brede keuze. Zo zijn bijna al onze zwembaden voorzien van een filterpomp en kun je bij ons ook terecht voor opblaaszwembaden en zwembaden met een frame.

Schoon water dankzij een zwembad met pomp

Het nadeel van een zwembad in de tuin is dat zand en blaadjes hun weg maar al te goed vinden naar het bad. Je kijkt even om en de bodem ligt alweer vol zand omdat iemand vergeten is om z’n voeten af te kloppen. Oeps. En krijg dat er maar weer eens uit! Dankzij een zwembad met pomp wordt het water gefilterd en wordt vuil opgevangen. Combineer je zwembad met een buitendouche om je voeten mee schoon te spoelen. En zo kun jij in je tuin blijven genieten van een schoon zwembad. Heerlijk!

Een zwembad in de tuin zonder op te hoeven blazen?

Dan raden we je een zwembad met frame aan! Het oppompen van je zwembad is met een zwembad frame niet meer nodig. Je zet het frame op, vult het bad en je zwembad gaat geen kant op! Onze zwembaden met een frame komen met een filterpomp zodat het bad tegelijkertijd ook schoon blijft. Zo kun je voor een lange tijd blijven genieten van je zwembad in de tuin!