• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 7 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Opblaaszwembaden

Flink afkoelen doe je het allerbeste met een opblaaszwembad in je tuin. Deze opblaasbare zwembaden staan in no time en zorgen ervoor dat jij tijdens de hittegolf het hoofd koel houdt. In welk opblaaszwembad zie jij jezelf al liggen?

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Laat die hittegolven maar komen met deze opblaaszwembaden

Met deze opblaaszwembaden houd jij het tijdens een hittegolf prima uit in je tuin! Op deze dagen krijg je het namelijk van de kleinste dingen al gloeiendheet. Geloof ons, dan is zo’n zwembad voor in de tuin echt een uitkomst! Zoek een mooi opzetzwembad uit om heerlijk in af te koelen en je kunt de warme dagen helemaal aan. En is 't 's avonds wat afgekoeld? Denk dan ook eens aan een jacuzzi

Schoon water dankzij dit opzetzwembad met pomp

Wist je dat in bijna al onze opblaaszwembaden een pomp en filter zit? Zo blijft het water in je opzetzwembad heerlijk schoon en kun je er langer van genieten. Hoef je zelf niet met je netje en emmertje het vuil eruit te vissen. Wil er extra voor zorgen dat je opblaasbare zwembad schoon blijft? Installeer een tuindouche of zet even een emmer neer om de voeten mee schoon te spoelen. Zo blijft jouw opzetzwembad langer schoon!