Wc-borstels

Filteren
Filteren

Een schoon toilet dankzij van je nieuwe wc-borstel

Een wc-borstel gebruik je natuurlijk om je wc-pot goed schoon te krijgen en je schoonmaakmiddel goed te verdelen. Een handig schoonmaakmaatje voor je toilet dus! Tegenwoordig heb je lekker veel keuze in nieuwe toiletborstels. Ga je voor een wandmodel, inbouw model of staand model? En voor een leuk kleurtje?

Verschillende type toiletborstels

Bij de aanschaf van een nieuwe toiletborstel is het belangrijk na te denken wat jij prettig vindt. Vind je het fijn als de toiletborstelhouder vastzit aan de wand of heb je hem liever los zodat je de houder gemakkelijker kunt verplaatsen? En vind je het lastig om te combineren of om keuzes te maken? Koop je wc borstel dan in een toiletaccessoires set. Zo scoor je een toiletborstel, toiletrolhouder én een handdoekhaakje in dezelfde kleur en hoef je je toiletaccessoires niet zelf samen te stellen.

Hoe vaak moet je een wc-borstel vervangen?

Eerlijk? We vervangen de toiletborstel eigenlijk veel te weinig. Wist je dat bij een gezin van 4 de wc-borstel een keer per half jaar vervangen moet worden? Veel vaker dan je dacht waarschijnlijk. Zo’n wc-borstel is natuurlijk een bron van bacteriën en vaak is het: valt ‘ie niet van ellende uit elkaar? Dan blijft ‘ie nog even! Vergeet daarom niet je toiletborstel (& houder) regelmatig te vervangen. Zo zorg je ervoor dat bacteriën zich niet gemakkelijk kunnen verspreiden.