• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 7 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Showroomafspraak maken in Grootebroek

Leuk dat je onze winkel wilt bezoeken! Wil je zeker zijn dat onze toppers gegarandeerd de tijd hebben om jou te helpen met het realiseren jouw droombadkamer of -toilet? Dan kun je hieronder een afspraak aanvragen voor onze badkamershowroom in Grootebroek. Tijdens de afspraak kun je ons assortiment in het echt bekijken en helpen we je met het samenstellen van je badkamer en/of toilet. Tip: zoek van tevoren je favoriete items al uit op onze website, zo kunnen we je het snelst helpen. Heb je een aanvraag gedaan? Dan neemt de desbetreffende showroom contact met je op om de afspraak te bevestigen. Het aangevraagde moment is dus alleen definitief als er contact vanuit ons is geweest om de afspraak te bevestigen. Zien we je snel?

Belangrijke informatie voor de afspraak:

 • De afspraak is voor minimaal 30 en maximaal 120 minuten.
 • Weet je niet zeker hoeveel tijd je nodig hebt? Neem dan even contact op met showroom Grootebroek.
 • De afspraak is definitief als de desbetreffende showroom contact met jou heeft opgenomen om de afspraak te bevestigen.