Badmeubel met spiegel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badmeubel met spiegel

De badkamer bestaat uiteraard uit verschillende categorieën. Toch zijn er een voornamelijk twee categorieën die de sfeer in de badkamer creëren. En dat zijn de tegels en het badmeubel. Deze twee onderdelen maken de badkamer. Het is dus van cruciaal belang dat u goed nadenkt over wat u wilt. Heeft u een ruimte beschikbaar met niet al te veel ruimte, dan kan een ondiep meubel goed van pas komen. Om toch enigszins opslag ruimte te winnen, kunt u een combinatie maken met spiegelkast of badkamerkast. Bekijkt u de complete badmeubel setjes eens.

Design

Een badmeubel is in allerlei verschillende designs verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn de natuurlijke producten erg in trek. Denk bijvoorbeeld aan massief eiken meubels gecombineerd met natuursteen. Twee natuurlijke producten die prachtig bij elkaar staan. Ook andere houtkleuren doen het erg goed. Vaak zijn deze meubels met folie omtrokken in tegenstelling tot massief eiken. Doordat tegels ook in allerlei houtkleuren verkrijgbaar zijn, komen schitterende badkamers tot stand! De moderne stijl raakt ook niet in vergetelheid. Greeploze, afgelakte meubels met een strak blad van mineraalmarmer. Combineer dit met een vierkant afgewerkte wastafelkraan, antraciet grijze vloertegels en witte, grote wandtegels, en een droomkamer is gemaakt.

Afmeting

Zoals reeds bovenstaand gemeld, zijn compacte badmeubels erg makkelijk voor kleine badkamers. Maar voor diegene met een ruime badkamer, zijn er meubels van 2meter beschikbaar. Het merk Saniclear heeft de serie Kolossaal. Het bovenblad bestaat uit één geheel en heeft twee wasbakken. Enkel dit meubel biedt ruim voldoende opbergruimte, zodat spiegelkasten of kolomkasten niet meer nodig zijn. U kunt natuurlijk ook voor een afmeting van 150cm of 120cm gaan. Hierin is de keuze een stuk gevarieerder.

Merken

Vooraanstaande merken in de sanitair branche op het gebied van meubels zijn:

• Detremmerie
• Villeroy & Boch
• Lambini Designs
• SaniGoods
• Saniclear
• Plieger
• Sanicare

Wij leveren niet alleen deze merken, maar kunnen vrijwel alles leveren. Informeer bij onze klantenservice.

Prijsklasse

De consument is vandaag de dag erg bewust van de portefeuille, en wij geven ze geen ongelijk! Daarom bieden wij een badmeubel aan in elke prijsklasse. Wij bedienen zowel de onderste laag van de markt, maar ook het midden segment. In de showroom kunnen we u haarfijn uitleggen en laten zien wat het verschil in kwaliteit is.

Spiegel

Vele kasten zijn enkel gecombineerd met een passend wastafelblad. Wij hebben speciaal de categorie ‘badmeubel met spiegel’ gemaakt, zodat u eenvoudig een complete set kan selecteren. Bij de spiegels moet u letten op bijvoorbeeld verlichting of spiegelverwarming. Verlichting kan geïntegreerd zijn, of een los lampje die op het frame gemonteerd wordt.