Badkamerkast met spiegel

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tijd besparen? Dan koop je een badkamerkast met spiegel!

Een badkamerkast met spiegel is zo’n typische combinatie die eigenlijk niet los van elkaar te zien is. Zo’n badkamerkast met spiegel valt een beetje in dezelfde categorie als peper en zout, Bassie en Adriaan en karamel en zeezout. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Benieuwd naar de opties? Die leggen we je graag even voor!

Ons assortiment badkamerkasten met spiegels

Binnen ons assortiment badkamermeubels met spiegels vind je wastafelmeubels compleet gemaakt met een wastafel en een spiegel. Zo bespaar je tijd en weet je zeker dat deze items per-fect met elkaar matchen! Maak je keuze tussen:

 • staande en zwevende badkamerkasten met spiegels; 
 • diverse kleuren, materialen en afmetingen;
 • goedkope badkamermeubels maar ook meubels gemaakt van luxere materialen
 • greeploze badkamerkasten met spiegel of met greepjes;
 • badkamerkasten voor waskommen of inbouwwastafels.
Natuurlijk naast verschillende type badkamerkasten kun je natuurlijk ook jouw badkamermeubel met spiegel matchen met jouw badkamerstijl. Zo scoor je bij ons ook een landelijk badkamermeubel, industriële badkamerkast, design badkamermeubelbetonlook badkamermeubel en natuurlijk een modern badkamermeubel

Badkamerkastje met spiegel – da's handig!

Heel logisch natuurlijk, want wat doe je aan een badkamermeubel? Tanden poetsen, je haar doen, gezicht reinigen of make-uppen. Wél zo handig als je kunt zien wat je doet. Een badkamermeubel met spiegel is daarom een belangrijk en onmisbaar item in jouw badkamer! En wil je wat extra opbergruimte? Kijk dan ook eens voor een badkamermeubel met spiegelkast

Maak je badkamermeubel met spiegel compleet

Een badkamermeubel met spiegel bevat de belangrijkste onderdelen, maar moet nog wel compleet gemaakt worden met een kraan (in een leuk kleurtje misschien?) en wastafelafvoer in dezelfde kleur. Denk aan bijvoorbeeld een gouden, zwarte óf koperen kraan en maak van jouw badkamerkast met spiegel een echte eyecatcher!