Badmeubel zonder spiegel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badmeubel zonder spiegel

We hebben een splitsing gemaakt door de meubels op te delen met of zonder spiegel. Dit is de categorie badmeubel zonder spiegel. U hoeft dus niet gebruik te maken van de setjes die wij hebben gecreëerd. Bekijk onze spiegelpagina eens om leuke ideeën op te doen. Een badkamermeubel is het belangrijkste element in uw badkamer. Denk goed na over wat u belangrijk vindt.

Onderkast

Onderkasten zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. U kunt voor een ontzettend breed badmeubel van wel 2meter gaan. Maar ook voor een model van 50cm. Niet alleen de breedte is van belang. De diepte is tevens een belangrijke factor. Mocht u een langwerpige, smalle badkamer hebben bijvoorbeeld, dan zijn ondiepe meubels prima geschikt. De onderkasten zijn met deuren, lades of een combinatie van te bestellen. Denk goed na wat voor u praktisch is.

Wastafelblad

Op de onderkast komt natuurlijk een wastafelblad. Ook hierin zijn vele mogelijkheden. Denk dan aan het materiaal. Het blad kan gemaakt zijn van keramiek, mineraalmarmer of natuursteen. Keramiek is krasbestendig en makkelijk te onderhouden. Mineraalmarmer is strakker afgewerkt maar weer wat gevoeliger voor krassen. Een natuurstenen blad is een hard materiaal, maar onderhoudsgevoelig. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Kom eens langs in onze showroom voor advies op maat!

Prijsklasse

Door onze eigen import, kunnen wij daadwerkelijk de scherpste zijn van Nederland. De meubels zijn uniek en van goede kwaliteit. De opties zijn wat beperkter doordat het kant en klare setjes zijn. Toch zijn de badmeubels in veel verschillende kleurstellingen leverbaar. Daarnaast bieden wij ook maatwerk, zoals de massief eikenhouten badmeubelen van Sanigoods. Door de combinatie van eigen import en commerciële merken kunnen wij u een ruime keuze beiden en slaagt u altijd bij Sanitairkamer.nl!

Hierbij even een korte opsomming van de merken badmeubels die wij voeren:

• SaniGoods
• Saniclear
• Detremmerie
• Villeroy & Boch
• Lambini Designs
• Sphinx
• Burgbad

Vooraanstaande merken behoren ook tot ons assortiment.