• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Bestelinformatie

24 uur per dag

Online bestellen kan bij Sanitairkamer 24 uur per dag 7 dagen per week, het hele jaar door. Bij Sanitairkamer.nl heb je geen account nodig die eerst nog geverifieerd dient te worden. Je kunt direct een bestelling plaatsen, wij vragen enkel een aantal persoonsgegevens die wij nodig hebben om gemakkelijk contact met u op te nemen. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig:

 • Selecteer je product en plaats ze in de winkelwagen.
 • Voer je adresgegevens in.
 • Beslis of je de producten wilt laten versturen of afhalen.
 • Kies je betaalmethode en je ontvangt een bevestigingsmail van ons.

Verzenden

Levertijden

Bij ieder product staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. Indien je meerdere producten besteld dien je uit te gaan van het product met de langste levertijd. Uiteraard doen wij ons best zo spoedig mogelijk de artikelen te leveren. De dagen aangegeven bij levertijden zijn te allen tijde werkdagen.

Sanitairkamer doet er vanzelfsprekend alles aan de producten binnen de genoemde termijn te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan dus voorkomen dat bepaalde termijnen niet gehaald worden, geheel buiten onze schuld om. De levertijden zijn daarom indicaties waarin het normaliter te realiseren is.

Afleveren

Je kunt zelf bepalen of je de goederen laat leveren of komt afhalen. Vanzelfsprekend bespaar je met afhalen de bezorgkosten. Indien je de goederen wilt laten leveren nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt bepalen welke dag er geleverd wordt. Voor de duidelijkheid, sommige producten moeten eerst binnen komen. De dag van levering dient er iemand de hele dag op het afgesproken adres aanwezig te zijn.

Normaliter worden de bestelde artikelen allemaal in één keer afgeleverd zodat de kosten beperkt blijven. Toch kan het zo zijn dat de levertijd tussen bepaalde producten erg groot is. Je wilt al beginnen met de installatie van je badkamer. Neem dan even contact op met onze klantenservice en wij gaan opzoek naar de best mogelijke oplossing.

Zoals beschreven in artikel 13:6 van onze algemene voorwaarden bestaat ons leveringsgebied uit Nederland en België. Leveringen op de Waddeneilanden of buiten het leveringsgebied dienen aangevraagd te worden door de consument.

Leveren op etage

Onze vervoerder brengt de spullen naar de eerste voordeur. Indien je in een flat of appartementencomplex woont, wordt de bestelling afgezet bij de eerste deur.

Leverkosten

De verzendkosten zijn per product verschillend. Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en berekenen nooit meer dan € 50,- in Nederland. Bij besteding vanaf € 100,- is de verzending binnen Nederland en België gratis. Bij elk product staan de verzendkosten vermeld. Wij werken met de volgende onderscheidingen:

Extra small pakket  €6,95
Small pakket €14,95
Normaal pakket €25,00
Large pakket €30,00
Extra large pakket          €40,00
Pallet €50,00


Indien je je bestelling onder rembours laat versturen worden er € 15,- extra in rekening gebracht in verband met administratiekosten.

Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen aangevraagd te worden. Er kunnen extra kosten zitten aan leveringen op de Waddeneilanden of in het buitenland.

Afhalen

Indien gewenst kun je de producten afhalen bij ons magazijn in Harderwijk. Hierdoor bespaar je bezorgkosten en levertijd. Voordat je de producten wilt komen afhalen dien je een afspraak te maken met ons. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Sanitairkamer
Braillestraat 7
3846 CP Harderwijk
Nederland
Tel: 0341-410156
E-mail: [email protected]

Onze openingstijden voor afhalen zijn als volgt:

Zondag Gesloten
Maandag         09:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-16:00