Bestelinformatie

24 uur per dag

Online bestellen kan bij SanitairKamer.nl 24 uur per dag 7 dagen per week, het hele jaar door. Bij SanitairKamer.nl heeft u geen account nodig die eerst nog geverifieerd dient te worden. U kunt direct een bestelling plaatsen, wij vragen enkel een aantal persoonsgegevens die wij nodig hebben om gemakkelijk contact met u op te nemen. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig:

  • Selecteer uw product en leg ze in de winkelwagen.
  • Voer uw adresgegevens in.
  • Beslis of u de producten wilt laten versturen of afhalen.
  • Kies uw betaalmethode en u ontvangt een bevestigingsmail van ons. 

Verzenden

Levertijden

Bij ieder product staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. Indien u meerdere producten besteld dient u uit te gaan van het product met de langste levertijd. Uiteraard doen wij ons best zo spoedig mogelijk de artikelen te leveren. De dagen aangegeven bij levertijden zijn ten aller tijde werkdagen.

Sanitairkamer.nl doet er vanzelfsprekend alles aan de producten binnen de genoemde termijn te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan dus voorkomen dat bepaalde termijnen niet gehaald worden, geheel buiten onze schuld om. De levertijden zijn daarom indicaties waarin het normaliter te realiseren is.

Afleveren

U kunt zelf bepalen of u de goederen laat leveren of gaat afhalen. Vanzelfsprekend bespaart u met afhalen de bezorgkosten. Indien u de goederen wilt laten leveren nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. U kunt bepalen welke dag er geleverd wordt. Voor de duidelijkheid, sommige producten moeten eerst binnen komen. De dag van levering dient er iemand de hele dag op het afgesproken adres aanwezig te zijn.

Normaliter worden de bestelde artikelen allemaal in één keer afgeleverd zodat de kosten beperkt blijven. Toch kan het zo zijn dat de levertijd tussen bepaalde producten erg groot is. U wilt al beginnen met de installatie van uw badkamer. Neem dan even contact op met onze klantenservice en wij gaan opzoek naar de best mogelijke oplossing.

Zoals beschreven in artikel 13:6 van onze algemene voorwaarden bestaat ons leveringsgebied uit Nederland en België. Leveringen op de Waddeneilanden of buiten het leveringsgebied dienen aangevraagd te worden door de consument.

Leveren op etage

Onze vervoerder brengt de spullen naar de eerste voordeur. Indien u in een flat of appartementencomplex woont, wordt de bestelling afgezet bij de eerste deur.

Leverkosten

De verzendkosten zijn per product verschillend. Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en berekenen nooit meer dan € 50,00 in Nederland. Vanaf € 100,- brengen wij geen verzendkosten in rekening, de bezorging is dan gratis. Bij elk product staan de verzendkosten vermeldt. Wij werken met de volgende onderscheidingen:

Extra small pakket:      € 6,95

Small pakket:                 € 14,95

Normal pakket:              € 25,00

Large pakket:               € 30,00

Extra Large pakket:       € 40,00

Pallet:                             € 50,00

Indien u uw bestelling onder rembours laat versturen worden er € 15,00 extra in rekening gebracht in verband met administratiekosten.

Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen aangevraagd te worden. 

Afhalen

Indien gewenst kunt u de producten afhalen bij onze showroom in Harderwijk. Hierdoor bespaart u bezorgkosten en levertijd. Voordat u de producten wilt komen afhalen dient u een afspraak te maken met ons. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

SanitairKamer.nl
Karel Doormanlaan 5
3843 EA Harderwijk
Nederland
Tel: 0341-410156
Email: info@sanitairkamer.nl

Onze openingstijden zijn als volgt:
Zo. Gesloten
Ma. 09:00 - 18:00 uur
Di. 09:00 - 18:00 uur 
Wo. 09:00 - 18:00 uur
Do. 09:00 - 21:00 uur
Vrij. 09:00 - 18:00 uur
Za. 09:00 – 16:00 uur

De af te halen producten zijn niet altijd te bezichtigen in de showroom, houdt hier rekening mee.