We zijn open: derde badkamershowroom (750m²) Grootebroek!

Feest! Op 29 november 2019 openden we de deuren van onze derde badkamershowroom, de der-de! Na Harderwijk en Nieuwegein zijn onze producten nu ook te bewonderen in Grootebroek, Noord-Holland. En, het was dubbel feest want het was tegelijkertijd Black Friday en dat zorgde direct voor extra veel nieuwsgierigheid en bekijks!

Badkamershowroom

Badkamerinspiratie opdoen

Een nieuwe showroom dus en dat betekent een tip top gestylede locatie. Maandenlang zijn onze collega’s hard bezig geweest om de showroom voor het einde van dit jaar te kunnen openen. Het inkopen van de mooiste producten, het maken van moodboards, de inrichting van de showroom bepalen en vervolgens de showroom ook daadwerkelijk inrichten. Een flinke klus, maar wel een hele leuke die wat ons betreft goed gelukt is!

Showroom badkamer

Badkamer showroom

Helemaal middenin het opdoen van badkamerinspiratie? In de showroom in Grootebroek kun je je lol op aan 750 m² aan inspiratie. Groot aanbod tegels, sanitair en de populairste items vind je terug in onze tientallen inspiratiehoekjes.

Twijfel je waar je moet beginnen, welke items het beste bij elkaar passen en heb je zin in een lekker bakkie versgemalen koffie? Tijd om de showroom te bezoeken! Onze collega's in de showroom voorzien je graag van vakkundig en eerlijk advies.

Sfeerimpressie badkamershowroom Grootebroek

Grootste badkamer showroom

Sanitair showroom

Showroom badkamers

Showroom badkamer

Showroom badkamers

---

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!