Douchecabines 90x120

Bent u op zoek naar een nieuwe douchecabine? Dan bent u bij Sanitairkamer.nl aan het juiste adres! Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de aanschaf van een douchecabine 90x120.

Een douchecabine 90x120 aanschaffen

Voor u een douchecabine 90x120 aanschaft, dient u zich ervan te verzekeren dat 90x120 de juiste maat is voor uw badkamer. Wellicht dat een douchecabine 80x120 net even beter past. De douchecabine moet uiteraard op de gewenste plek passen, maar u moet ook bekijken of er wel voldoende ruimte is om de deuren geheel open en dicht te kunnen doen; deze mogen niet tegen een badkamermeubel of het toilet aankomen. Mochten de deuren een probleem vormen, dan kunt u ook eens kijken bij onze rechthoekige douchecabines met schuifdeuren.

Mogelijkheden douchecabine 90x120

Onze douchecabines 90x120 zijn zowel in een chromen als RVS uitvoering leverbaar en zijn voorzien van 6 millimeter dik veiligheidsglas. Uw douchecabine 90x120 wordt standaard zonder douchebak geleverd. U kunt deze uiteraard wel los bij ons bestellen, of ervoor kiezen om uw douchecabine direct op uw badkamervloer te plaatsen. Kiest u voor een douchebak, dan raden we u wel aan om te kiezen voor een exemplaar dat voorzien is van een los voorpaneel; zo kunt u, mocht dat nodig zijn, altijd nog bij de afvoer.

Plaatsing douchecabine 90x120

Onze douchecabines 90x120 zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Uw douchecabine kan op onze Tiger douchebak gemonteerd worden, of met behulp van een Tiger Boston vloermontageset op uw vlakke badkamervloer worden geïnstalleerd. Zowel de Tiger douchebak als de vloermontageset zijn apart mee te bestellen.

Tot slot

Onze douchecabine 90x120 is heel simpel en snel te bestellen, uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de installatie van een douchecabine 90x120? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Greep uit ons assortiment met douchecabine 90x120: