• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 7 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Herberia

Herberia

De prachtige tegels van het Italiaanse Herberia doen hun roots eer aan. Stijlvol en van een hoge kwaliteit! Bekijk ons gehele assortiment van Herberia hieronder.

Lees meer
Aflopend sorteren
€ 59,94 /m²
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, woensdag in huis
€ 59,94 /m²
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, woensdag in huis
€ 59,94 /m²
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, woensdag in huis
€ 59,96 /m²
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, woensdag in huis
€ 59,96 /m²
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, woensdag in huis
€ 59,96 /m²
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, woensdag in huis
Aflopend sorteren

Ons gehele assortiment van Herberia

In ons assortiment vind je Herberia tegels die perfect passen in de moderne of zelfs stoere industriële badkamer! Grijze badkamer vloertegels die je bijvoorbeeld door kunt trekken op de wand of bijvoorbeeld twee tinten kunt afwisselen waar je een donkerdere vloer hebt en wandtegels in dezelfde grootte in twee/drie tinten lichter. 

Dit is Herberia Ceramica

Het Italiaanse Herberia Ceramica is hét tegelmerk voor keramische tegels waar Italiaanse esthetica en milieuvriendelijk vooropstaat. Daarom zijn badkamer tegels van Herberia altijd een goede keuze!