• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Sanitairkamer nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind je alle nieuwtjes, tips, acties en speciale aanbiedingen. Schrijf je snel in, uitschrijven mag altijd weer.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht veld
 

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van onze acties, nieuws en ontwikkelingen! Wij houden je graag op de hoogte via jouw mailadres. Wat we alleen nog nodig hebben van jou is het vinkje voor het woord ‘e-mail’. Hiermee geef je toestemming dat wij jou af en toe een e-mail mogen sturen.

Heb je een moment dat je niet meer op de hoogte wilt zijn van onze acties, badkamerinspiratie en nieuwtjes? Dan kan jij je op ieder moment afmelden door te klikken in de footer van de e-mails.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Als je hieronder op inschrijven klikt geef je ons toestemming je informatie te delen met Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp omgaat met je privacy

 
 

We zetten de voorwaarden graag nog even op een rijtje voor je:

 • Jouw gegevens worden alleen gebruikt door Mailchimp van Sanitairkamer om jou te informeren over nieuwsberichten en aanbiedingen;
 • Sanitairkamer is niet aansprakelijk voor enige schade die verband houdt met deze e-mails;
 • Sanitairkamer is niet aansprakelijk voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van deze e-mails;
 • Je kunt je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief;
 • Voor alles wat in de emails staat gelden de algemene voorwaarden van Sanitairkamer