Paneel radiator

Paneel radiator

Een paneel radiator hoeft niet oud, klassiek en lelijk te zijn. SanitairKamer.nl biedt u een ruim assortiment aan met nieuwe designs en strakke modellen. Een paneel radiator is toch de meest voorkomende in elk huis. Vanwege zijn kleine omvang en perfecte functioneren zal dit model er altijd in blijven. Dit type is in elke ruimte te plaatsen, zowel de badkamer als een slaapkamer, keuken of huiskamer. Mocht u informatie willen over het vermogen en of het geschikt is voor bij u in huis dan kunt u contact op nemen met één van onze medewerkers.

Merken

• Quinn
• Stelrad
• Vasco
• Kermi
• Plieger 
• Haceka

Design

De langwerpige smalle designs zijn de meest voorkomende. Een paneel radiator in dit formaat is praktisch en functioneel. Het geeft snel veel warmte af en kan overal geplaatst worden. Deze types zijn ook verkrijgbaar met een totaal nieuw design. Een strak front zonder naden of randen maakt de vernieuwing modern. Wilt u de radiator gebruiken om een bepaalde sfeer te creëren? Dit kan perfect met de strakke modellen van Royal Plaza.

Afmeting

Net als bij een design radiator geldt ook voor een paneel radiator dat de afmeting zeer belangrijk is. Hoe groter de radiator hoe meer wattage. Het is belangrijk dat u uitrekent hoeveel kubieke meter u moet verwarmen. Om een bepaalde temperatuur te behalen is een bepaald vermogen nodig per kubieke meter. Wij hebben een schema voor u gemaakt zodat het overzichtelijk en duidelijk is.

Prijzen

SanitairKamer.nl checkt regelmatig de prijzen van de concurrenten en is goed op de hoogte van de marktsituatie. Wij zorgen ervoor dat onze prijzen onder die van de concurrenten liggen en zijn werkelijk de goedkoopste van Nederland. Voor weinig geld koopt u een paneel radiator bij ons!