• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156
Of WhatsApp

Retourneren

Voldoet het product niet aan de verwachtingen of heb je onverhoopt het verkeerde product besteld? Dan heb je als consument tot 30 dagen na levering het recht om je product(en) als retour aan te melden. Het is mogelijk om producten te retourneren en je geld terug te krijgen als je retouraanvraag door ons goedgekeurd is, de producten binnen 14 dagen retourgestuurd zijn en wij deze in goede orde ontvangen, gecontroleerd en verwerkt hebben. Zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het retourrecht.

Vul voordat je jouw producten retourneert het retourformulier in.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen en de kosten hiervan. De producten kun je zelf versturen, langsbrengen of door ons op laten halen. Zorg ervoor dat breekbare producten altijd veilig verstuurd worden!

LET OP: Voordat je producten retour stuurt, dient dit bevestigd te zijn door Sanitairkamer. Dit is een mail waarmee wordt gezegd dat je retour is geaccepteerd, dus niet de bevestigingsmail.

Annuleren

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de order verzonden is. Dit geldt niet voor speciale bestelartikelen. Indien het een speciaal bestelartikel is, word je hiervan op de hoogte gebracht. Je kunt je annulering per mail doorgeven aan [email protected] of telefonisch bij onze klantenservice: 0341-410156. 

Wijze van retour sturen

Om je bestelling te retourneren, dien je het retourformulier in te vullen. Dan nemen onze toppers contact met je op. Het retouradres wijkt af van ons showroomadres, retouren verstuur je naar: Braillestraat 7, 3846 CP Harderwijk. 

stappenplan retourneren

Sanitairkamer accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

- Het product compleet en indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat is.
  TIP:
Zorg dat de bijgeleverde dozen netjes om de producten zitten om discussies te vermijden en 100% vergoeding te krijgen.
- Het product indien mogelijk ongebruikt / ongemonteerd is.
- Het artikel binnen 30 dagen na levering retour wordt gemeld.
- Het artikel na goedkeuring retouraanvraag binnen 14 dagen door ons ontvangen is.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een aankoop die ziet op de levering van: 

- Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
- Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.
- Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien het pakket verloren is gegaan tijdens het retour sturen is Sanitairkamer daar niet verantwoordelijk voor. Wij adviseren je daarom het pakket aangetekend te versturen. Voordat je een bestelling retourneert dien je een retouraanvraag in te vullen. Is het product dat je hebt ontvangen beschadigd? Neem dan contact met ons op.

Klik hier om een retouraanvraag te doen
Klik hier om een serviceaanvraag te doen