Retourneren

Voldoet het product niet aan de verwachtingen of heb je onverhoopt het verkeerde product besteld? Dan heb je als consument tot 30 dagen na levering het recht om je product(en) retour te sturen. Het is mogelijk om het product om te ruilen of je geld terug te krijgen mits de geretourneerde producten in goede orde zijn ontvangen. Zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het retourrecht.

Vul voordat je de producten retour stuurt het retourformulier in. Dit formulier vind je onderaan deze pagina.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen en de kosten hiervan. De producten kun je zelf versturen, langsbrengen of door ons op laten halen. Zorg ervoor dat breekbare producten altijd veilig verstuurd worden!

LET OP: Voordat je producten retour stuurt, dient dit bevestigd te zijn door Sanitairkamer.

Annuleren

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de order verzonden is. Dit geldt niet voor speciale bestel artikelen. Indien het een speciaal bestel artikel is, word je hiervan op de hoogte gebracht. Je kunt je annulering per mail doorgeven aan info@sanitairkamer.nl of telefonisch bij onze klantenservice: 0341-410156. 

Wijze van retour sturen

Om je bestelling te retourneren dien je gebruik te maken van het Retourformulier Sanitairkamer en het nummer wat je in de mail ontvangt bij de retourzending te voegen. Het retouradres wijkt af van ons showroomadres, retouren verstuur je naar: Braillestraat 7, 3846 CP Harderwijk. 

Stappenplan retour Sanitairkamer

Sanitairkamer accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

- Het product/producten geheel compleet, indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat zijn.

- Het product/producten ongebruikt zijn.

- Het product/producten schoon en onbeschadigd zijn.

- Het product/producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.

- De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt, voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.

- Het artikel binnen 30 dagen na levering retour wordt gemeld.

- Het artikel wordt verpakt in een doos of inpakpapier en het bestelnummer duidelijk op de over verpakking vermeld wordt.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien het pakket verloren is gegaan tijdens het retour sturen is Sanitairkamer daar niet verantwoordelijk voor. Wij adviseren je daarom het pakket aangetekend te versturen. Voordat je een bestelling retourneert dien je een retour aanvraag in te vullen.

Klik hier om een retour aanvraag te doen