Retourneren

Het is mogelijk dat een besteld product je verwachtingen niet waar maakt. Het blijkt toch allemaal een beetje tegen te vallen. Wij bieden je de service het artikel binnen 30 dagen na levering retour te melden. Je kunt het artikel ruilen tegen een ander artikel of je geld terugkrijgen van de volledige bestelling, dus inclusief eventueel gemaakte verzendkosten. Wij zorgen voor een volledige terugbetaling. Dit geldt ook voor aanbiedingen. Sanitairkamer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. De kosten voor het retour zenden vergoeden wij niet. Deze zijn voor rekening van de consument. Zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het retourrecht.

LET OP: Voordat je producten retour stuurt, dient dit bevestigd te zijn door Sanitairkamer.

Annuleren

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de order verzonden is. Dit geldt niet voor speciale bestel artikelen. Indien het een speciaal bestel artikel is, word je hiervan op de hoogte gebracht. Je kunt je annulering per mail doorgeven aan info@sanitairkamer.nl of telefonisch bij onze klantenservice: 0341-410156. 

Wijze van retour sturen

Om je bestelling te retourneren dien je gebruik te maken van het Retourformulier Sanitairkamer en deze bij het retourpakket in de doos mee te sturen. Voordat je artikelen retour stuurt dient dit schriftelijk of per email bevestigd te zijn door Sanitairkamer. Doe onderaan deze pagina een retour aanvraag om je retour aan te melden. Het retouradres wijkt af van ons showroomadres, retouren verstuur je naar: Braillestraat 7, 3846 CP Harderwijk. 

Stappenplan retour Sanitairkamer

Sanitairkamer accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

- Het product/producten geheel compleet, indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat zijn.

- Het product/producten ongebruikt zijn.

- Het product/producten schoon en onbeschadigd zijn.

- Het product/producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.

- De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt, voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.

- Het artikel binnen 30 dagen na levering retour wordt gemeld.

- Het artikel wordt verpakt in een doos of inpakpapier en het bestelnummer duidelijk op de over verpakking vermeld wordt.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien het pakket verloren is gegaan tijdens het retour sturen is Sanitairkamer daar niet verantwoordelijk voor. Wij adviseren je daarom het pakket aangetekend te versturen. Voordat je een bestelling retourneert dien je een retour aanvraag in te vullen.

Retour aanvraag

Voordat u een product retour stuurt dient u deze eerst bij ons aan te melden. Als wij de retourmelding geaccepteerd hebben kunt u het product terug sturen. Vergeet niet het retourformulier bij te voegen in de doos.

Uw gegevens

Aankoopgegevens

Retour

  • Bij schade of klachten vragen onze leveranciers naar foto’s van het product. Deze kunt u hier toevoegen.

* Verplichte velden