Villeroy & Boch toiletset

Maak van je dagelijkse toiletbezoek een ontspannend moment met een Villeroy & Boch toiletset. De toiletsets van Villeroy & Boch zijn gecombineerd met drie verschillende inbouwreservoirs van Geberit: de UP100, UP320 en UP720. Zo haal je alleen topkwaliteit in huis. Je zit tenslotte gemiddeld een heel jaar van het leven op het toilet, dus waarom zou je het dan niet zo prettig mogelijk maken? Dat dachten wij! Daarom hebben wij het jou nog eenvoudiger gemaakt door alvast een toiletset samen te stellen. Het enige wat je nog moet doen is de drukplaat kiezen en dan heb je met één klik de toiletset in jouw winkelmandje liggen. 

Veel mensen gingen jou voor met het kopen van een Villeroy & Boch toiletset. Benieuwd naar de meest gekozen toiletsets? Neem dan een kijkje hieronder.

 ►POPULAIRE VILLEROY & BOCH TOILETSETS
 
 
 

De designs van de Villeroy & Boch toiletpotten zorgen niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling in jouw badkamer of toilet, maar hebben ook nog veel functionaliteiten. Elke toiletpot heeft zijn eigen voordelen. Een toiletpot kopen is nog niet zo eenvoudig met het uitgebreide aanbod. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de Villeroy & Boch toiletpotten met de kenmerkende eigenschappen:

  • Villeroy & Boch Subway: Dit is een hang toilet met een modern en strak design. Het strakke design is te danken aan de verborgen bevestiging. Door te kiezen voor een hangend toilet, is de vloer onder het toilet goed schoon te maken. Dit toilet heeft nog meer voordelen op het gebied van hygiëne. Het is namelijk een diepspoel toilet waardoor vervelende geurtjes minder te ruiken zijn én bezit ook over CeramicPlus. CeramicPlus zorgt voor een vuilafstotend oppervlak waardoor je letterlijk 10 keer minder tijd kwijt bent met het schoonmaken van je toilet.
  • Villeroy & Boch Subway 2.0: Dit is de nieuwe versie van de Subway toiletten met allerlei innovaties. Ook de nieuwe versie is een hangend en diepspoel toilet, uitgerust met CeramicPlus. Villeroy en Boch hebben innovaties doorgevoerd op het gebied van het spoelvermogen. Door het AquaReduct wordt per spoelbeurt 1.5 liter bespaard, zonder daar spoelvermogen voor in te leveren. Beter voor het milieu én jouw portemonnee.
  • Villeroy & Boch Subway 2.0 Compact: Dit toilet is hetzelfde als de Subway 2.0 maar dan compact. De diepte van dit toilet is 48cm in plaats van 56cm. Dat zijn toch weer 8 hele centimeters die je bespaart in het toilet of de badkamer. Heb je een kleine badkamer of toiletruimte, dan raden wij een compact toilet zeker aan.
  • Villeroy & Boch Subway 2.0 Direct Flush: Deze toiletpot van Villeroy en Boch is een hangend toilet met diepspoel en Direct Flush. Direct Flush is 95% hygiënischer dan een standaard toilet. Direct Flush zijn randloze toiletten en dat houdt in dat er geen spoelrand aanwezig is in de toiletpot. De toiletpot wordt snel en grondig gereinigd en bacteriën hechten zich minder snel. Ook is Direct Flush waterbesparend aangezien het spoelvolume 3 of 4.5 liter is. Bij een normale spoelbeurt is dit al gauw 6 liter.
  • Villeroy & Boch Subway 2.0 Compact met Direct Flush: Dit toilet heeft dezelfde eigenschappen als de Villeroy & Boch Subway 2.0 Direct Flush. Dit toilet is alleen minder diep waardoor dit toilet perfect is voor in kleine badkamers. Dit toilet bespaart 8.5cm in ruimte.
  • Villeroy & Boch o.Novo Direct Flush: Dit toilet van Villeroy en Boch is een hangend diepspoel toilet. Het is uitgerust met Direct Flush en CeramicPlus maar ook met AntiBac. AntiBac is een innovatieve oplossing om het risico van het overbrengen bacteriën aanzienlijk te verminderen. Dit is mogelijk door de werking van zilverionen in het glazuur. Dit scheelt ook weer een hoop schoonmaakwerk. Win-win!
Zoals wij al eerder aangeven worden al deze toiletpotten gecombineerd met een Geberit UP inbouw reservoir tot een Villeroy & Boch toiletset. Benieuwd geworden naar het assortiment? Neem een kijkje hieronder en misschien shinet er binnenkort wel een Villeroy & Boch toiletset in jouw badkamer of toilet.
 

Villeroy en boch toiletten

 
 ►VILLEROY & BOCH TOILETSET MET GEBERIT UP100

Het Geberit UP100 reservoir is het basismodel van Geberit. Qua prijs is dit reservoir de goedkoopste optie. Voor dit geld heb je een goed reservoir maar het reservoir moet nog wel worden opgebouwd. Het reservoir is geschikt voor de Delta drukplaten. Deze drukplaten zijn iets dikker en minder luxe uitgevoerd. Ook is de keuze hiervan minder.

 
 
 ►VILLEROY & BOCH TOILETSET MET GEBERIT UP320

Het inbouwreservoir UP320 is het favoriete model van zowel onze collega's als de klanten. Dit is het meest verkochte model. Dit reservoir wordt als een geheel geleverd zodat je het reservoir in één keer kunt plaatsen. De keuze drukplaten voor dit inbouwreservoir is reuze. Dat is ook het grootste verschil tussen de Geberit UP100 en de UP320. De UP320 reservoirs worden gecombineerd met de Sigma-platen en hebben een uitgebreide collectie. Zo heb je meer kans dat jouw perfecte drukplaat ertussen zit. Ook het spoelsysteem van de UP320 is duurder. Het geluid bij het doorspoelen wordt gedempt én het reservoir is steviger. Ook niet te vergeten is dat de vlotter (het werkende deel van het reservoir) beter is dan de UP100 en de onderdelen langer te verkrijgen zijn. Win-win!

 
 
 ►VILLEROY & BOCH TOILETSET MET GEBERIT UP720

De UP720 lijkt erg veel op de UP320. Hierop passen dezelfde drukplaten als de UP320. Het UP720 inbouwreservoir is minder diep dan de UP320. Hier zit ook het verschil tussen de twee in. Doordat de UP720 minder diep is, kun je het toilet alleen via een wandaansluiting aansluiten. Het voordeel is wel dat je met dit reservoir in een klein toilet een paar centimeter kan winnen.

 

Benieuwd naar de toiletsets in het echt? Kom dan langs in een van onze showrooms. De showrooms bevinden zich in Harderwijk, Nieuwegein en Grootebroek. Voor meer informatie over de openingstijden en adresgegevens kun je terecht op onze showroompagina.