Badkamermeubel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkamermeubel

Een badkamermeubel is vaak het enige meubelstuk in de badkamer en daarom zeer belangrijk. De meubels zijn in vele kleuren, modellen en afmetingen te krijgen. Bedenk goed wat praktisch is voor u. Hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Wat voor breedte kan u kwijt? Hoe diep mag het meubel zijn? Dit zijn allemaal vragen waar u rekening mee moet houden. Wilt u graag van de expertise van SanitairKamer.nl profiteren, twijfel dan niet en neem contact op met ons.

Afmeting

U heeft een groot gezin en iedereen moet altijd op hetzelfde moment in de badkamer zijn. Als de ruimte het toelaat is het zeer verstandig te kiezen voor een dubbel badkamermeubel. Hierdoor voorkomt u filevorming. Twee enkele badmeubels worden ook vaak gecombineerd. Standaard zijn de dubbele modellen 120cm. SanitairKamer.nl heeft zelfs meubels van 200cm breed.

Kleuren

Elke leverancier werkt met zijn eigen kleuren. Bij de ene zit antraciet echt dicht tegen zwart aan, de ander gaat meer richting grijs. Wij proberen via de website de kleuren zo duidelijk mogelijk af te beelden. Echter is verstandig om een keer langs te komen in toonzaal zodat u het in werkelijkheid ziet. De kleur is een belangrijk aspect voor een meubel. Als u wilt dat het meubel er uitspringt kunt u dezelfde kleur hanteren als bijvoorbeeld uw vloertegel. Hierdoor breekt het de muur op en wordt het badkamermeubel daadwerkelijk de blikvanger. In de toonzaal kunnen we de kleuren van tegels en meubels vergelijken.

Merken

• Lambini Design
• Bruynzeel
• Villeroy & Boch
• Detremmerie
Plieger
• Alape

Soorten

Een badkamermeubel bestaat uit verschillende onderdelen. Sommige onderdelen zijn los te bestellen, andere zijn al voor u samengesteld. Maak goed gebruik van de filters zodat u alleen de producten ziet die u zoekt. Wij hebben een onderscheidt gemaakt tussen het volgende:

Wastafelblad
• Onderbouwkast
• Badkamermeubel

Het badkamermeubel is de onderbouwkast, wastafel en spiegel.

Wastafelblad

Steeds populairder zijn de opbouwkommen en inbouw kommen. Deze wastafels dienen geplaatst te worden op een wastafelblad. Maar weinig leveranciers hebben hier diverse opties in. SanitairKamer.nl kan u een blad aanbieden in vrijwel elke afmeting voor een scherp tarief. Informeer naar de mogelijkheden mocht het niet duidelijk zijn.

Onderbouwkast

Het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf een blad gaat maken waarop de waskommen komen. Als bijvoorbeeld de juiste kleur, materiaal of afmeting niet in ons assortiment zit. Toch wilt u graag wat opbergruimte hebben in de badkamer. Dan kunt een losse onderbouwkast kopen die voorzien is van meerdere lades en een goed ladesysteem. Uiteraard kunt u de onderbouwkasten ook matchen met onze wastafelbladen of wastafels.

Badkamermeubel

Zoals hierboven reeds aangegeven bestaat dit uit een onderkast, wasblad en spiegel. Wat nog ontbreekt is de wastafelkraan, afvoerplug en sifon. Als u een combinatie van dit alles wilt kunt u eens kijken tussen de complete setjes. Lambini design is gespecialiseerd in is meubels. Grote aantallen en verschillende designs voor een badkamermeubel treft u aan op SanitairKamer.nl.