Massief eiken badkamermeubel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lekker veel sfeer met een houten badkamermeubel!

Fan van een houten badkamermeubel? Een eiken badkamermeubel geeft je badkamer direct een gezellige sfeer & voegt warmte toe aan de ruimte. Daarnaast zorgt een houten badkamermeubel direct voor een natuurlijke en landelijke look! Benieuwd naar alle opties? We vertellen je alles over het houten badkamermeubel én leggen uit hoe je dit badmeubel het beste kunt combineren!

Ons assortiment houten badkamermeubelen

Het ene houten badkamermeubel is de ander natuurlijk niet. Ook bij houten badkamermeubelen heb je lekker veel keuze! Ga je 't liefst voor een open wastafelmeubel, een volledig dicht wastafelmeubel of voor een combinatie? En voor een staand model of voor een zwevend model? In ons assortiment houten badkamermeubelen scoor je wastafelmeubels voor de trendy waskom en voor de inbouwwastafel. Ga voor een industrieel badkamermeubel met een zwart frame voor een extra stoer en industrieel tintje, voor een landelijk badkamermeubel voor een gezellige look of voor een vintage badmeubel voor een karakteristieke look. O en zit de maat er niet tussen? Kies dan voor een houten badkamermeubel op maat

Zó combineer je jouw eiken badkamermeubel

Hout brengt warmte en een natuurlijke uitstraling in de badkamer en is gelukkig gemakkelijk te combineren. Zelfs in een stoere betonlook badkamer kun je met een eiken badkamermeubel warmte toevoegen en zo balans aanbrengen. Maar ook in een donkere badkamer, een lichte badkamer en een kleurrijke badkamer zorgt een houten badmeubel voor lekker veel gezelligheid! Check of je houten badmeubel met een wastafel komt of als wastafelkast waar je nog een inbouwwastafel voor moet bestellen. Combineer vervolgens je eiken badmeubel met een smalle hoge kast voor extra opbergruimte, leuke waskommen en een gouden kraan en tover jouw meubel om tot een echte eyecatcher!

Hout in de badkamer, kan dat wel?

Dat hout en water niet echt de beste vrienden zijn weet je misschien, maar tegenwoordig is hout in de badkamer echt niet meer weg te denken. Zorg ervoor dat het hout van je badkamerkast niet direct in aanraking komt met water, impregneer 't meubel en zorg voor goede (mechanische) ventilatie. Merk je dat je meubels wel erg vochtig wordt na het douchen? Droog dan je meubel even na het douchen of wanneer er delen nat zijn geworden. Dan is er geen vuiltje aan de lucht en kun je lekker genieten van je nieuwe houten badmeubel! Bekijk hieronder ook onze video waarin Jasper alles uitlegt over hout in je badkamer.


Veelgestelde vragen over houten badkamermeubels

Is hout geschikt in de badkamer?

In zekere mate wel. Hout en water zijn misschien niet de allerbeste vrienden, maar een houten meubel in de badkamer is absoluut mogelijk. Zolang het meubel niet direct in contact komt met water en de ruimte een goede mechanische ventilatie bevat, is een houten badkamermeubel een perfecte toevoeging aan jouw badkamer!

 

Hoe onderhoud je een eiken badkamermeubel?

Een eiken badkamermeubel is tegenwoordig niet meer weg te denken in een moderne of industriële badkamer. Wanneer je het meubel voor het eerst in je badkamer hangt is het belangrijk deze te impregneren en wordt jouw badkamer wel erg vochtig? Droog dan je eiken badkamermeubel even na met een handdoek. Zo kun je het langst van je houten badkamermeubel genieten!

Welke wastafel is geschikt voor een eiken badkamermeubel?

Dat verschilt! Gaat je voorkeur uit naar een waskom of voor een wastafel? Een waskom combineer je met een dicht badkamermeubel of een wastafelplank en een wastafel plaats je op een wastafelonderkast. Of koop je badkamermeubel in een set. Zo scoor je jouw badkamermeubel én wastafel al kant-en-klaar in een set!

 

Hoe combineer je een houten badmeubel?

Een badkamermeubel van eikenhout geeft een gezellige en warme uitstraling aan je badkamer. Is je badkamer iets kil van zichzelf of ga je voor een stoere industriële look? Dan is het misschien leuk om een eiken badmeubel toe te voegen om de kille of stoere sfeer wat op te breken.