Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Inspiratie en ideeën voor een lichte badkamer

Zoek jij inspiratie? Je hebt het gevonden! Een badkamer met lichte kleuren is de perfecte basis om de meeste trends te realiseren. Lichte kleuren in de badkamer stralen warmte en rust uit. De kleuren die je wilt gebruiken voor een lichte badkamer zijn wit, beige, crème, grijs, bruin, zand, naturel hout en pastelkleuren. Deze kleuren zijn bovendien uitstekend te combineren met andere kleuren. Tegels voor de badkamer zijn er in allerlei vormen en kleuren te krijgen, saai wordt het dus zeker niet!


Kleine lichte badkamer

Voor de kleine, smalle badkamer kunnen lichte kleuren wonderen verrichten. De lichte vloertegels, wanden en meubels laten de ruimte groter ogen. Door een kleine badkamer slim in te richten, passen er soms nog een ligbad en inloopdouche in (met wat natuurlicht lijken deze hemels). Doe je dit met donkere kleuren dan oogt het snel rommelig. Wil je extra bergruimte voor je douchespulletjes? Laat dan een van onze nissen in de badkamer of douchewand maken. Zo heb je al je spulletjes altijd bij de hand.


Lichte badkamerstijlen

Lichte kleuren zie je in veel verschillende trends terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan trends als Japandi, Wabi Sabi, Ton sur ton badkamers. Net als dat ze gecombineerd worden met metalen accessoires, zoals gouden of messing kranen, maar ook met marmer of terrazzo. Badkamers met natuurlijke materialen, verticale wandtegels en ruw afgewerkte steen moet je niet mixen met neutrale en lichte kleuren. Wil je meer badkamer inspiratie opdoen? Lees dan onze blog over dé badkamertrends van 2024. We zijn namelijk altijd bezig met de nieuwste trends, zo kunnen we jou het beste inspireren!



Trend: Modern licht

De moderne, lichte badkamer is afgewerkt met strakke lijnen en vormen. Deze strakke vormen zie je terug in slim ingebouwde kranen, meubels zonder grepen, ruime waskommen en ronde spiegels. Een moderne badkamer is tijdloos, maar warm ingericht om nog jarenlang mee te gaan. Moderne kranen en douches zijn vaak voorzien van slimme technologieën die je dag een stukje makkelijker maken. Een inloopdouche zorgt ervoor dat de badkamer ruim blijft. Vermijd drukke en gekleurde prints, probeer eens deze marmeren badkamer tegels en mix ze met materialen als RVS, steen, houtlook en glas. Geef het extra sfeer door aardetinten, pasteltinten of betonlook toe te voegen aan het geheel.



Trend: Klassiek licht

Lichte kleuren zijn een must in een klassieke badkamer. Horizontale, glanzende, witte wandtegels zijn gemaakt voor deze trend. Ze staan perfect bij diep zwarte badkamermeubels. Of ga voor een volledig marmeren look, super trendy! Niets oogt zo puur als een witte basis die je combineert met luxe en antieke elementen. Klassieke kranen kenmerken zich door sierlijke afwerkingen, net als baden met pootjes. Chroom of RVS wordt gebruikt om het geheel rustig te houden. Ben je op zoek naar net dat beetje meer? Dan zijn gouden of koperen kranen het antwoord. De badkamer oogt luxer dan ooit tevoren. Wil je er je eigen subtiele draai aan geven? Ga dan voor een houtlook wastafelmeubel met een ronde wasbak gemaakt van travertin of marmer.



Verlichting voor een lichte badkamer

Om optimaal gebruik van je badkamer te maken is goede verlichting essentieel en dat kan op verschillende manieren. Ten eerste moet je badkamer verlicht zijn om je te kunnen wassen, scheren, opmaken en tanden te poetsen. Je kunt kiezen voor een bijpassende plafondlamp, inbouw badkamer spotjes, opgeschroefde wandlamp of een badkamerspiegel met verlichting. Vaak wordt er voor LED verlichting gekozen, omdat de lamp bekendstaat om zijn zuinige eigenschappen. Kijk vooraf of de lampen zijn goedgekeurd voor gebruik in de badkamer. Dat betekent dat ze (spat) waterdicht moeten zijn en dat lees je af aan de IP waarde op de verpakking.


Accessoires voor een lichte badkamer

Heb je een lichte badkamer? Dan heb je geluk als het op stylen aankomt. Zo neutraal en normaal als het oogt, zo flexibel is het als je het met andere kleuren combineert. Met elke kleur kun je een andere sfeer creëren. Gouden accessoires zoals kranen en douches stralen luxe uit, maar niet iedereen durft deze uitgesproken smaak aan. Misschien zijn zwarte of chromen accessoires dan meer jouw ding. Zwarte kranen zijn helemaal van deze tijd en ogen stijlvol stoer. Chroom is onopvallend en neutraal, precies goed als je het geheel rustig wilt houden. Maak je lichte badkamer compleet met een houten decoladder voor de handdoeken en vrolijk op met planten.


Shoppen voor een lichte badkamer

Scoor hier onmisbare items voor jouw nieuwe lichte badkamer. Vloertegels voor je badkamer, wandtegels, douchetegels en badkamertegels bestel je eenvoudig online.

Push to open lades
Softclose sluiting
Inclusief spiegelverlichting
€ 628,99
Levertijd: verwacht week 24
Wastafel met NANO coating
Softclose lades
In meerdere kleuren verkrijgbaar
€ 549,00
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 80,92
Levertijd: 3 weken
€ 45,71
Levertijd: verwacht week 22
Speciale prijs € 54,04 Reguliere prijs € 67,54
Yes! Je bespaart in totaal 20% op dit artikel Super deal
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd



Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


18 januari 2024