Niets gevonden op de kleedjesmarkt? Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Toilet inspiratie: tips en ideeën voor de wc inrichting

Of je nu op zoek bent naar nieuwe wc ideeën, trendy tegels voor het toilet of simpelweg toilet inspiratie voor een frisse inrichting, hier ben je aan het juiste adres. Ontdek verschillende stijlen, van eigentijds tot klassiek, en laat je verrassen door wc voorbeelden die je zullen inspireren.



Laat je inspireren door verschillende stijlen voor het toilet

Je doet de meeste wc inspiratie op door te kijken hoe anderen het hebben aangepakt. Bijvoorbeeld in de winkel, bij vrienden en familie, op internet of op social media. Onze tevreden klanten delen graag hun wc-ideeën en eindresultaten met jou. Op onze socials vind je meer interieurideeën voor je toilet. Dit jaar zijn de toilettrends geweldig divers. Denk aan marmeren tegels of een visgraatpatroon op de muren, met een zwart toilet voor luxe. Voeg accessoires toe in kleuren zoals koper, goud of messing voor de finishing touch. Liever in het echt inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom.



Toilet in de badkamer

De badkamer is een plek waar veel tijd doorbrengt, omdat je je er dagelijks verzorgt. Een praktische, maar toch stijlvolle inrichting is dus precies de balans die je zoekt. Toch kan het bereiken van die stijl een uitdaging zijn, zeker als je toilet zich in de badkamer bevindt. Daarom hebben we voor jou alle huidige badkamertrends verzameld, zodat je wc inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen badkamer. Een douche, wastafel, en zeker een toilet zijn bijvoorbeeld essentieel. Ook vertellen we je nog hoe je verschillende stijlen kunt combineren en laten terugkomen, zonder dat het rommelig uitziet. Stem de stijl van het toilet af op de rest van de badkamer door bijvoorbeeld leuke accessoires toe te voegen. Nieuwsgierig hoe je een toilet combineert in de badkamer? Ontdek inspiratie voor een toilet in je badkamer hier!


Inspiratie voor een klein toilet

Een klein toilet biedt verrassend veel mogelijkheden! Online wemelt het van wc inspiratie voor kleine toiletruimtes, maar hier zijn handige tips. Kies grote, lichte tegels voor een ruimtelijk effect en ga voor een inbouwtoilet voor extra vloerruimte en eenvoudig onderhoud. Houd kleuren en decoratie subtiel voor optimaal gebruik van de beperkte ruimte. Wil je een knusse sfeer? Denk aan een geschilderd plafond of spiegels op de muren voor een ruimtelijk effect. Een smalle hoekfontein maakt het af.


Welk type toilet kies je?

Bij het upgraden van je toiletruimte hoort natuurlijk een nieuw toilet. Er is altijd een passende wc te vinden, afgestemd op jouw voorkeur. Het hangend toilet is tegenwoordig onmisbaar in het kleinste kamertje, het oogt ruimer en ziet er strak uit. Met een inbouwtoilet verdwijnt het waterreservoir achter een voorzetwand, doorspoelen doe je met het ingebouwde bedieningspaneel in de wand. Toch liever een staand toilet? Bij een staand toilet is geen voorzetwand nodig en is het vervangen ervan eenvoudiger, vooral wanneer de afvoer zich in de vloer bevindt. Wil je zelf een staand toilet vervangen door een hangend exemplaar? Easy peasy! Wij leggen je hier uit hoe je dat doet.



Tegels of behang op je wc

Wc-tegels zijn niet alleen hygiënisch, maar ook makkelijk schoon te houden door hun gladde oppervlak. Speel met verschillende groottes, kleuren en patronen: denk aan mozaïektegels voor een klassieke touch of natuursteen voor warmte. Een nieuwe trend is behang in de wc ruimte, waarbij de muur tot halverwege betegeld is en de rest behangen. Met talloze opties kun je eindeloos stylen en mixen. Laat je inspireren door onze voorbeelden voor jouw toiletruimte!



Toiletaccessoires en decoratie maken het verschil

Met de juiste accessoires maak je je wc helemaal af! Kies praktische en stijlvolle items voor langdurig plezier. Een absolute must is een spiegel op het toilet. In een ronde spiegel kun je nog even snel een blik op jezelf werpen. Handig voor zowel jou als je bezoek. Met een voorzetwand heb je extra ruimte voor decoratie, zoals schilderijen, geurstokjes, kunstplanten of opvallende ornamenten. Bij de wasbak zorgen geurende handzeep en handlotion voor een aangename ervaring. Vergeet ook de essentiële toiletaccessoires niet: een set met wc-rolhouder, wc-borstel en handdoekhaak in dezelfde kleur maakt het geheel compleet!

Hippe kleur
Verkrijgbaar in 6 kleuren
5 jaar garantie
€ 129,00
Je bespaart 21%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Trendkleur
Verkrijgbaar in 6 kleuren
5 jaar garantie
€ 119,00
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Chique uitstraling
Verkrijgbaar in 6 kleuren
5 jaar garantie
€ 119,00
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Krasvast
Eenvoudige montage
10 jaar garantie
€ 99,95
Levertijd: 7 werkdagen


Maak een afspraak voor advies in onze winkel

Ontdek je favoriete wc-tegels en het perfecte toilet bij ons in de showroom. Het is de perfecte manier om toilet inspiratie op te doen! Maak gemakkelijk een afspraak bij een locatie in de buurt. Onze vriendelijke collega's staan klaar met vrijblijvend advies. Kom kijken, voelen en uitproberen! Bezoek ook onze Instagram pagina voor extra inspiratie voor jouw toiletruimte.



Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


1 februari 2024