Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Binnenkijken bij... De grijze badkamer met een landelijke touch van Eline & Jesper

Wat is er leuker dan even gluren bij de buren? In de rubiek ‘Binnenkijken bij…’ kijken we mee met de badkamerverbouwingen van onze klanten (of collega’s). Hoe ging het uitzoeken van de badkamer, waar liepen ze tegenaan en het belangrijkste: hoe is de nieuwe badkamer geworden?

De badkamer van Eline & Jesper

Dit keer nemen we een kijkje in de badkamer en het toilet van Eline & Jesper. Een stel dat in 2017 hun eigen paleisje heeft gekocht. Een heerlijke plek, alleen de badkamer en het toilet beneden waren volgens Eline flink aan vernieuwing toe. Het was dan ook echt een must dat deze een grote make-over zouden krijgen. Na een paar jaar zijn ze dan ook eindelijk aan de beurt, en wat is het een plaatje geworden! Benieuwd hoe ze zijn geworden? Eline heeft al hun tips & tricks op een rijtje gezet. Hoe wisten zij welke stijl 't moest gaan worden en wat is het eindresultaat? We laten je alles zien!

Klik hier om direct door te scrollen naar het eindresultaat


Eline, hoe hebben jullie inspiratie opgedaan?

''Ik heb veel inspiratie opgedaan via Instagram en Pinterest, om zo een beetje te kijken naar welke stijl we voor in de badkamer willen. Met die ideeën zijn we langs een aantal badkamerwinkels geweest. Daar kan je materialen en kleuren in het echt zien en naast elkaar leggen om te zien of het matcht. We wisten wel al heel snel dat we zo weinig mogelijk voegen in de badkamer en het toilet willen. Dit niet alleen vanwege de strakke look, ook omdat het makkelijk in onderhoud is. Vandaar onze keuze voor beton ciré op de wanden. Beton ciré kan nog weleens wat rauw en hard overkomen, daarom wilden we wel wat warmte creëren in de ruimte. Een natuurlijke tegel zou zorgen voor warmte & rust!''

Hoe verliep de verbouwing?

''De verbouwing verliep eigenlijk zoals verwacht. We besloten om alles zelf te doen, dit omdat Jesper timmerman is. Zo kan je alles zelf plannen (je bent alleen afhankelijk van de levertijden van spullen). Jesper heeft alle tegels zelf geplaatst en vloerverwarming aangelegd, alleen het beton ciré hebben we door een specialist laten doen.

Hoe zou je de stijl van jullie badkamer omschrijven?

''De badkamer en het toilet hebben niet 1 badkamerstijl. Het is een combinatie van strak en landelijk. De beton ciré wanden geeft het de badkamer een strakke, stoere uitstraling. Door de grijze kleur kan je het ook wel de grijze badkamer noemen. Voor een landelijk vleugje hebben we gekozen voor een houten badmeubel en natuurtegels achter het badkamermeubel. Dat geeft sfeer aan de badkamer. In het toilet hebben we hetzelfde gedaan. Ook hier hebben we beton ciré wanden en wat houten items toegevoegd voor een landelijke touch.''

Hoe zijn jullie bij Sanitairkamer uitgekomen?

''We wisten al van jullie showroom af. Omdat we eerst inspiratie hebben opgedaan wisten we al wel wat de stijl moest worden en welke kleur kranen goed zouden passen. We zijn bij jullie langs geweest en zo hebben we de kleur kranen en accessoires in het echt kunnen bekijken.''

Zouden jullie achteraf iets anders hebben gedaan?

''Een droom van ons is 2 douches naast elkaar. Helaas hebben we daar de ruimte niet voor. Als we ooit een grotere badkamer zouden krijgen dan is dat een puntje wat we anders zouden doen. De tijd van het slopen was onhandig. De kids waren thuis en we konden ons niet tegelijk op de kleintjes en de badkamer focussen. Voor de volgende keer gaan we dit beter plannen. Verder ging alles goed!''

Welke handige tips willen jullie meegeven aan anderen die ook hun badkamer gaan verbouwen?

''Een van de belangrijkste tips die we willen meegeven is dat je een lijstje moet maken met wat je wil en allemaal nodig hebt. Zo houd je het een beetje overzichtelijk. Een andere tip is om aanbiedingen en prijzen te vergelijken met elkaar. Soms zit er best wel verschil tussen. Daarnaast is het slim om goed na te denken over de badkamerindeling. Je kan de indeling misschien wel veranderen zodat iets net wel past wat eerst niet zou passen.''

Het eindresultaat

Badkamer Eline en Jesper Grijze badkamer

Deze items zie je terug in de badkamer

Erg populair
Spiegelverwarming
Geschikt voor vochtige ruimtes
€ 185,01
Je bespaart 30%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Strak design
5+ kleuren
5 jaar garantie
€ 59,00
Je bespaart 29%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Minimalistisch design
5+ kleuren
5 jaar garantie
€ 29,00
Je bespaart 28%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Verkrijgbaar in 6 kleuren
Ronde afwerking
5 jaar garantie
€ 19,00
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Verstelbaar
Anti-kalk
5 jaar garantie
€ 279,00
Je bespaart 34%
Levertijd: verwacht week 28
Veel gekocht
Keramiek
Nano-coating
€ 125,01
Je bespaart 26%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Erg populair
5+ kleuren
5 jaar garantie
€ 149,00
Je bespaart 30%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
€ 156,30
Levertijd: 3 weken
Stoere uitstraling
Temperatuurbegrenzer
5 jaar garantie
€ 499,00
Je bespaart 30%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Vaak gekocht
Verkrijgbaar in 5 kleuren
5 jaar garantie
€ 29,95
Je bespaart 29%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis

 


 

Meer inspiratie opdoen?

Wat is het een prachtige badkamer geworden, helemaal ook volgens de laatste badkamertrends! Hopelijk vond jij het net zo leuk om even weer te spieken in andermans badkamer als wij! Wil je meer inspiratie? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


23 maart 2023