Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Een grote trend: de Japandi badkamer

Japandi, what? De Japandi stijl is een combinatie van Scandinavisch, minimalistisch en Japans. Een grote trend in interieurwereld. En nu ook terug te zien in de badkamer én het toilet. Creëer je eigen Japandi badkamer met onze tips uit deze blog en shop de leukste Japandi items!

Japandi badkamerstijl

Wat is de Japandi stijl?

Een nieuwe stijl in interieurwereld is de Japandi. Dit is een combinatie van de Scandinavische, minimalistische en Japanse stijl: oftewel Japans minimalisme. Een rustig design met veel zachte of pastelkleuren, hout en organische vormen. In 2022 zagen we deze trend al voorbijkomen, en hij blijft. Ook in 2023 zien we deze unieke badkamerstijl veel terugkomen (voor meer trends check je ons badkamertrends blog!). Klinkt als een goede basis voor de badkamer en het toilet, toch? Scroll verder voor meer!


Voeg Japandi toe aan de badkamer

Je weet nu wat de Japandi stijl is, maar hoe ziet dit er in de badkamer uit? De Japandi badkamer is een mix van de Scandinavische badkamer, de minimalistische badkamer en de Japanse badkamer. Allemaal rustige badkamerstijlen! Toch zit er in de Japandi badkamerstijl ook een toefje speelsheid. Ronde vormen zoals een organische spiegel of een ovaal bad mogen niet ontbreken in deze badkamertrend. Dit zorgt net voor dat speelse effect.

De basis is dus rustig, met vaak beige of zandkleurige tegels. En wat dacht je van de houtlooktegel? Dé perfecte tegel, vooral als je een kleine strook pakt (hallo speelsheid). Het badkamermeubel is bijna altijd van hout, en dan wel in de kleur licht eiken. Een open, dicht of een ribbelfront badmeubel? Dat past allemaal in deze badkamerstijl. Dan volgt de volgende stap: kranen. De meest gekozen kleur bij de Japandie is de gouden kraan (geborsteld messing), dit geeft de badkamer wat luxe. Voeg voor het Japanse effect een organische badkamerspiegel toe en je badkamer is helemaal in de Japandi stijl.

Voorbeelden van een Japandi badkamer

Klaar voor wat badkamerinspiratie met de Japandi stijl?

              

Welke kleur past bij de Japandi badkamer?

De Japandi heeft geen vaste kleur, het mag vooral niet al te donker zijn. Met een basis als de beige badkamer zit je in ieder geval goed. Pak de kleur beige en combineer dit met veel hout (wel een eiken of een licht eiken kleur) en voeg grijs of lichtroze toe. Zwart wordt vaak vermeden in deze badkamerstijl. Een zwarte rand om de badkamerspiegel kan, maar liever toch met een goud frame of frameloos. Zoals eerder gezegd is goud dé kleur die je vaak kiest voor je kranen en badkameraccessoires als een handdoekhaakje of een wc-rolhouder. Niet zo'n fan van goud? Koper of brons mag ook!



Creëer je eigen Japandi badkamer met deze items

Beige, hout en organisch zijn musthaves voor in de badkamer met de Japandi stijl. Ga voor een houten badkamermeubel (het liefst met een ribbelfrontje voor het speelse effect), plaats er een terrazzo waskom op in een zandkleur en vergeet geen radiator in een bruine tint als mokka.

Materiaal uit verantwoorde bronnen
3 kunststof handvatten: glanzend goud, glanzend chroom en zwart mat
Softclose lades
€ 415,01
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 130,90
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
Condensvrij
Touch bediening
€ 420,00
Levertijd: verwacht week 22
€ 158,99
Levertijd: 7 werkdagen

 

Japandi toilet inspiratie

Wil je het toilet ook een mini make-over geven? Wij laten je wat voorbeelden en natuurlijk de allerleukste Japandi items zien. Scroll snel verder!

              

 

Japandi toilet? Maak 'm zelf met deze eyecatchers

Ook het toilet mogen we niet vergeten. De Japandi stijl past juist enorm goed in het kleinste kamertje in huis. Je hoeft niet enorm veel items te veranderen om het toilet een Japanse touch te geven. Hang een Japanse rotan lamp op, tover de toiletaccessoires om voor gouden accessoires en je hebt al een Japandi toilet. Wil je de wc een complete Japandi make-over geven? Kies dan voor een beige wc, houtlooktegels en een organische spiegel boven het fonteintje. Shop de tofste items en creëer je eigen Japandi toilet.

Trendkleur
Verkrijgbaar in 6 kleuren
5 jaar garantie
€ 129,00
Je bespaart 21%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
Houtlook
Gerectificeerd
€ 86,33
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis
Populair
Verkrijgbaar in meer hippe kleuren
€ 543,99
Levertijd: verwacht week 22
€ 80,01
Je bespaart 83%
Levertijd: verwacht week 22
€ 119,00
Levertijd: 7 werkdagen

 

En, lekker veel inspiratie opgedaan?

Nu je deze inspiratie hebt gezien weet je hopelijk welke kant je een beetje op wil met je eigen Japandi badkamer & toilet. Mocht je er nou nog niet helemaal over uit zijn, dan denken we graag met je mee. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, neem contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms en we helpen je aan jouw droombadkamer! Voor meer badkamerinspiratie houd je onze blog en socials in de gaten.

 


30 maart 2023