Witte tegels

Witte tegels, je vindt ze in veel badkamers terug. Je hebt witte tegels in zoveel vormen en tinten, dat door de bomen het bos niet meer te zien is. Daarom helpen wij jou met het vinden van de perfect witte tegel.
 
Wist je dat...
Een groot deel van de witte wandtegels ook gelegd kunnen worden op de vloer. Dit zijn meestal de keramische tegels. De meeste keramische tegels krijgen een anti-sliplaag, waardoor de tegels ook geschikt zijn voor op de vloer. Ook als je vloerverwarming hebt, kunnen deze tegels daar perfect mee samen. Je kunt blijven genieten van warme voeten.

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT WITTE TEGELS

 
 

INSPIRATIE! | WITTE TEGELS IN DE BADKAMER

Je hebt voor de badkamer zowel witte wandtegels als witte vloertegels. De witte badkamertegels combineer je met een andere tegels in het wit, of samen met andere kleuren. Ook kun je kiezen voor witte visgraattegels of witte metrotegels. Dit is helemaal de trend van het moment door het speelse effect. Wil je een luxe uitstraling geven aan jouw badkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor witte marmertegels. Wil je meer inspiratie over wat je kan doen met witte badkamertegels? Dan heb jij geluk want wij hebben wat inspiratie voor jou verzameld.
 
 

Witte tegels

 

INSPIRATIE! | WITTE TEGELS IN DE KEUKEN

Niet alleen in de badkamer, maar er worden ook steeds meer witte keukentegels gespot. Meestal zijn de witte metrotegels en de witte visgraattegels populair onder de witte wandtegels in de keuken. Geef ze eens ongelijk, want wij zijn hartstikke fan van deze trend. De witte wandtegels kunnen perfect gecombineerd worden met andere kleurtjes of Portugese tegels. Benieuwd naar deze combinatie? Neem dan een kijkje tussen de inspiratiefoto's.

 

Witte tegels

 

Weet jij al welke witte tegels je wilt hebben? Topper! Wij van Sanitairkamer hebben waarschijnlijk jouw ideale witte tegels in ons assortiment. Dus schroom niet. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem een kijkje op onze Pinterest! Twijfel je nog een beetje? Dan ben je van harte welkom bij onze badkamer showrooms, waar onze collega's klaarstaan om je te helpen.

Benieuwd naar de meest gekozen witte tegels? Speciaal voor jou hebben wij onze 4 best verkochte witte tegels uitgelicht.

POPULAIRE WITTE TEGELS