Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Binnenkijken bij... De Mediterrane badkamer van Samantha & Thijs

Wat is er leuker dan even gluren bij de buren? In de rubiek ‘Binnenkijken bij…’ kijken we mee met de badkamerverbouwingen van onze klanten (of collega’s). Hoe ging het uitzoeken van de badkamer, waar liepen ze tegenaan en het belangrijkste: hoe is de nieuwe badkamer geworden?

Binnenkijken bij...

De badkamer van Samantha & Thijs

Meet Samantha en Thijs, een stel dat in maart 2022 hun eigen paleisje heeft gekocht: een jaren '20 kluswoning in Haarlem. Ze hebben er meer dan een halfjaar aan geklust, maar wat is het een plaatje geworden! En één van de favoriete plekken in het huis is volgens Samantha toch wel de badkamer. Benieuwd hoe deze is geworden? Samantha heeft al hun tips & tricks op een rijtje gezet. Hoe wisten zij welke stijl 't moest gaan worden en wat is het eindresultaat? We laten je alles zien!

Klik hier om direct door te scrollen naar het eindresultaat


Samantha, hoe hebben jullie inspiratie opgedaan?

''Voor de badkamer had ik al heel veel inspiratie opgedaan, want uiteraard begint het opbouwen van het huis met het opbouwen van muren en in deze tijd had ik al mijn badkamer uitgedacht. Wij wilden heel graag een bad dus deze moest en zou er komen. Wij hebben veel inspiratie opgedaan via Pinterest en omdat ik gek ben op interieur zie ik ontzettend veel interieur feed voorbijkomen op mijn Instagram waar ik inspiratie heb opgedaan. Iets wat ik al een tijd op ogen had was de houtlooktegel en daaromheen ben ik ons moodboard verder gaan opbouwen.''



Hoe verliep de verbouwing?

''De verbouwing liep voor ons voorspoedig. Als je mij eerder had gevraagd of ik een kluswoning zou kopen, had ik waarschijnlijk nee gezegd. Nu wij dit project zijn aangegaan verliep het eigenlijk zeer voorspoedig en omdat wij dit nog nooit eerder hebben meegemaakt leer je ontzettend veel maar maakt dit het ook juist erg leuk. Elke stap van de verbouwing is een overwinning en dan ben je al trots als er een wandje van een kamer staat. Een ander zou denken wat een werk, maar dat je het eigen kan maken tot aan de badkamerindeling en inrichting is toch een droom zeker voor iemand die ontzettend van interieur houdt.''

Hoe zou je de stijl van jullie badkamer omschrijven?

''De badkamer heeft een Mediterrane stijl. Het gevoel wat wij wilden creëren is dat je een sauna binnenstapt in het buitenland. Een fijne rustige sfeer met rustige kleuren maar wel de chique uitstraling van een prachtig hotel, een hotel chique badkamer dus. Door het gebruik van de messing kranen straalt de badkamer luxe uit.''

Hoe zijn jullie bij Sanitairkamer uitgekomen?

''Op internet heb ik veel gezocht naar de juiste tegels en ik wilde graag de tegels in het echt zien en zag dat er een showroom in Zaandam was waar ik dit kon bekijken. Wij zochten ook een bijpassende douchecabine en in de showroom was alles opgesteld en kon ik ook duidelijk zien hoe de houtlooktegel in combinatie met messing zou staan.''

Zouden jullie achteraf iets anders hebben gedaan?

''Wij zijn ontzettend blij met onze keuze en indeling van de badkamer en dit is dan ook ons pronkstuk van het huis. Achteraf ben ik elke dag nog blij wanneer ik de badkamer binnen stap.

Welke handige tips willen jullie meegeven aan anderen die ook hun badkamer gaan verbouwen?

''Denk goed na over de indeling van de badkamer en zorg ervoor dat je goed de ruimte benut. Wij kozen ervoor om het bad onder het schuine dak te plaatsen omdat dit anders verloren ruimte zou zijn. Voordat je de kleuren van de badkamer gaat uitkiezen is het goed om een moodboard te maken om te zien welke materialen en kleuren bij elkaar staan. Mocht je dit zelf niet kunnen laat dit dan maken zodat je een goed beeld krijgt. Een andere tip zou zijn om alle afmetingen goed in kaart te hebben, denk ook goed na waar je bijvoorbeeld de radiator gaat hangen. Maar ook waar het bad, de douche en de kranen komen, zeker als je de badkamer laat betegelen. Denk daarbij ook goed aan inbouw of opbouwkranen, deze keuze moet tijdens een verbouwing al gemaakt zijn omdat inbouwkranen dan al geplaatst worden.''

Het eindresultaat

Badkamer Samantha en Thijs Mediterrane badkamer Samantha en Thijs

Deze items zie je terug in de badkamer

Houtlook
Gerectificeerd
Matte afwerking
Speciale prijs € 43,15 Reguliere prijs € 53,94
Yes! Je bespaart in totaal 20% op dit artikel Super deal
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
Verstelbaar
Anti-kalk
5 jaar garantie
€ 555,00
Je bespaart 34%
Levertijd: verwacht week 28
Trendy
Met ophanghaak
Rubberen strip
€ 35,01
Je bespaart 29%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
€ 718,99
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 15,10
Levertijd: 3 werkdagen
€ 53,09
Je bespaart 52%
Levertijd: verwacht week 22
€ 43,20
Levertijd: 3 werkdagen
€ 116,99
Je bespaart 40%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
€ 419,00
Je bespaart 50%
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
Erg populair
Strak design
5 jaar garantie
€ 125,01
Je bespaart 29%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis

 


 

Meer inspiratie opdoen?

Wat is het een prachtige badkamer geworden, helemaal ook volgens de laatste badkamertrends! Hopelijk vond jij het net zo leuk om even weer te spieken in andermans badkamer als wij! Wil je meer inspiratie? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


29 december 2022