Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Kom tot rust in de blauwe badkamer

Met een blauwe badkamer heb je niet alleen kleur te pakken, het zorgt ook voor een frisse uitstraling en rust in de badkamer. En laat tot rust komen in de badkamer nou net iets zijn wat we allemaal willen. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet allemaal een beetje té blauw wordt en dat je de plank volledig misslaat? Met onze tips heb jij straks je eigen blauwe badkamer en wordt dat je favo plekje in huis.

Blauwe Badkamer

Ontspan in je eigen badkamer

De badkamer is niet alleen een praktische ruimte, het is ook een ruimte wat je rust kan geven. Na een lange werkdag wil je toch even een momentje voor jezelf én hoe fijn is dat als de badkamer daar de plek voor is. Net als in een wellness badkamer, maar dan met kleur. Als je niet van veel kleur en prints houdt is dat dus echt een no-go. Wil je toch een beetje kleur? De kleur blauw staat voor rust en past daarom goed in de badkamer. Wil je weten hoe je blauw het beste in de badkamer kan verwerken? Check hieronder onze tips en wie weet geniet jij straks van je blauwe badkamer.

Creëer je eigen blauwe badkamer

Kleur in de badkamer zien we steeds vaker. De echte durfal gaat all the way: blauwe tegels, een blauw badkamermeubel en zelfs voor een felblauw bad. Vind je kleur in de badkamer nog een beetje spannend en wil je het juist rustig opbouwen? Een hele badkamer vol blauw hoeft natuurlijk helemaal niet. Ga voor één item in de kleur blauw en kijk eerst of dat bevalt. Een blauwe waskom kan al voor een lekker kleurrijk effect zorgen, maar een blauwe badkamerwand zorgt natuurlijk wel voor een echte wauw-factor als je blauw in de badkamer wil.

              

Blauwe eyecatchers voor in de badkamer

Is een blauwe wand in de badkamer nog iets té? Ga dan eerst voor één blauw item en laat deze kleur eerst op je inwerken. Begin Een blauwe waskom klinkt misschien heftig, maar je kan het zo wild maken als je zelf wil. Wist je dat wij verschillende blauwe waskommen hebben? Van pastelblauwe tot aan felblauwe waskommen: voor iedereen wat wils!

Blauwe waskommen op 'n rijtje:

Speciale prijs € 399,95 Reguliere prijs € 499,95
Yes! Je bespaart in totaal 20% op dit artikel Super deal
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 229,00
Levertijd: 3 weken
€ 585,00
Je bespaart 18%
Levertijd: 5 werkdagen
Solid Surface
Antibacterieel
Uniek design
€ 648,00
Je bespaart 26%
Levertijd: 3 weken
€ 193,00
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis

Go blue met blauwe badkamertegels

Wil je juist een knallende badkamerwand? Met badkamertegels kan je veel verschillende kanten op. Een wandje achter het toilet of de inbouwnis in de inloopdouche betegelen geeft de badkamer al een boost. En dan natuurlijk wel in de kleur blauw. Blauwe mozaïektegels zijn vaak wat drukker en opvallender, net als blauwe hexagon tegels. Voor wat meer rust kan je ook kiezen voor blauwe visgraattegels. Durf jij voor een blauwe accentmuur te gaan? We laten je hieronder wat inspiratie zien!

              

Zo match je blauw in de badkamer

Blauw is een veilige kleur en matcht enorm goed met andere kleuren. Zo is blauw met goud een echte gouden combinatie. Goud in de badkamer is een grote trend en helemaal met een kleur als blauw goed te combineren. Zo heb je niet alleen blauw in de badkamer, maar pak je ook meteen een chique touch mee door de gouden items. Een win-win dus! En wat denk je van zwarte kranen voor een blauwe tegelwand? Stoer en fris tegelijkertijd: perfect voor de liefhebbers van industrieel en kleur.

              

Wordt het een blauwe badkamer?

Heeft de kleur blauw je hart gewonnen? Tijd om ermee aan de slag te gaan! Maar waar begin je? Met een moodboard plak je meerdere blauwe badkameritems bij elkaar en kan je zien of het goed matcht. Pinterest is hierin jouw grote vriend. Zoek op blauwe badkamer en je krijgt pagina's vol inspiratie. Deze blog is een voorproefje met hieronder wat blauwe producten die wij voor jou hebben gevonden. Good luck!

Maak 'm zelf:

€ 1.916,00
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
Geschikt voor op de muur
Vorstbestendig
Bestand tegen chemische middelen
€ 121,75
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 193,00
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis
Landelijk meubel
Softclose lades
Wastafel met Nano-coating
€ 901,45
Levertijd: verwacht week 24

En, lekker veel inspiratie opgedaan?

Nu je deze inspiratie hebt gezien weet je hopelijk welke kant je een beetje op wil met je eigen blauwe badkamer. Ga jij all the way blue of toch voor een enkele blauwe eyecatcher? Mocht je er nou nog niet helemaal over uit zijn, dan denken we graag met je mee. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, neem contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms en we helpen je aan jouw blauwe badkamer!

 


16 oktober 2022