Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Het indelen van een kleine badkamer | onze tips!

Is jouw badkamer niet extreem groot? Geen zorgen! Een kleine badkamer heeft ook juist veel voordelen (minder groot, dus minder spullen nodig!) Maar hoe deel je een kleine badkamer in? Met onze tips maak jij van jouw badkamer een echt sanitairpaleisje door de perfecte badkamerindeling.



Kleine badkamer tips

Een hele lijst met tips hoe jij je kleine badkamer het beste kan inrichten zullen we je besparen. Grote tegels, een badkamerspiegel en veel glas waardoor je badkamer optisch groter lijkt kennen we allemaal wel en hebben we al een hele interessante blog over. Maar we hebben wel nog een aantal handige tips waar je rekening mee kan houden bij het indelen van een kleine badkamer.

Meten=weten

Heb je net een huis gekocht of wil je jouw badkamer renoveren? Een indeling maken is altijd een must bij een nieuwe badkamer, maakt niet uit hoe groot hij is. Meet je badkamer op voordat je een indeling maakt. Een kleine tip: doe dit een paar keer zodat je echt zeker weet dat de maat klopt. Het verkeerd opmeten van je badkamer is één van de meest gemaakte fouten bij het (her)indelen van de badkamer. Na het opmeten komt het leukste: bedenken wat je allemaal in de badkamer wil.

Een inloopdouche vs. een douchecabine

In een wat kleinere badkamer is het handig om rekening te houden met de douche. Lever je in op de ruimte door een iets grotere inloopdouche of ga je voor een kwartronde douchecabine?

Inloopdouche

Bij een inloopdouche denk je vaak meteen aan dat het groot moet zijn. Maar ook een kleine inloopdouche kan! Een 90x90cm inloopdouche past perfect in een badkamer die niet zo groot is. Een groot voordeel aan een inloopdouche: je hebt geen last van een openslaande douchedeur. Let er wel op dat je genoeg ruimte rondom de inloopdouche hebt ivm de waterspetters.

Douchecabine

Met een douchecabine zit je altijd met de douchedeur en de ruimte die het in neemt bij het openen. Toch een groot fan van een douchecabine? Kies dan voor een douche met schuifdeuren. Met schuifdeuren hoef je geen rekening te houden met de ruimte in en om de douche heen. Een vierkante douchecabine wordt het meest gekozen, maar ook wel eens gehoord van een kwartronde douchecabine? Deze plaats je in de hoek, is een stuk minder diep dan andere types douchecabines, maar voelt niet kleiner. Een win-win dus! Wordt het voor jou een inloopdouche of eentje met schuifdeuren?

Ook een bad kan in een kleine badkamer

Kan je echt niet zonder een bad in de badkamer? We snappen je heel goed. Een leven zonder bad is toch minder leuk. Je kan ervoor kiezen om geen douche te nemen, maar alleen een bad. Maar hoe fijn is het als je de luxe hebt voor een douche én een bad in je kleine badkamer? Een douchebad is hier de perfecte oplossing voor. Met een douche bad kan je douchen en genieten van een lekker warm bad. Net waar je maar zin in hebt op dat moment. Vergeet natuurlijk niet een badwand of een douchegordijn tegen de spetters. Wil je toch echt een douche en bad apart? Een zitbad is niet alleen een bad 'speciaal voor kinderen'. Je kan er heerlijk in ontspannen, alleen wel zittend. Waar ga jij voor?

Wordt 't een douchebad of zitbad?

Gemaakt van sterk materiaal
Krasbestendig
10 jaar garantie
€ 388,00
Levertijd: 3 weken
€ 1.098,99
Levertijd: 3 weken
Krasbestendig
Uitzonderlijk sterk materiaal
Ook als douchebad te gebruiken
€ 678,00
Levertijd: 3 weken
€ 1.119,00
Je bespaart 36%
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 1.461,99
Levertijd: 2 weken

Ga slim om met de ruimte

Heb je geen apart toilet boven en wil je deze graag in de badkamer? Dan is dat best even puzzelen, vooral als je badkamer aan de kleine kant is. Een compact toilet is dan jouw redding! Zo bespaar je op ruimte, maar niet per se op zitvlak. De besparing van een verkort toilet zit 'm in de bevestiging van het toilet. Perfect dus voor in een kleine badkamer, maar ook voor in een klein toilet. Maar naast een toilet, douche en/of bad heb je natuurlijk meer sanitair nodig. Een badkamermeubel is een must, maar voor welke ga je? In een krappe badkamer heb je al niet veel ruimte voor een bad of douche, laat staan voor een badmeubel. Daarom is er speciaal het ondiepe badkamermeubel ontworpen. We horen je denken: is dat echt een stuk kleiner dan? Nee je bespaart op ruimte, maar je merkt het niet!

Ondiepe badkamermeubels

Kies je eigen waskom
Uniek meubel
€ 316,78
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 666,00
Je bespaart 11%
Levertijd: 2 weken
€ 959,00
Je bespaart 2%
Levertijd: 8 weken
FSC-keurmerk
Met overloop
€ 360,00
Levertijd: 3 weken
Met kraangat
Softclose lades
€ 329,00
Levertijd: 3 weken

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


28 oktober 2022