Niets gevonden op de kleedjesmarkt? Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Binnenkijken bij... de marmeren badkamer van Marijn & Danique

Wat is er leuker dan even gluren bij de buren? In de rubiek ‘Binnenkijken bij…’ kijken we mee met de badkamerverbouwingen van onze klanten (of collega’s). Hoe ging het uitzoeken van de badkamer, waar liepen ze tegenaan en het belangrijkste: hoe is de nieuwe badkamer geworden?

De marmeren badkamer van Danique & Marijn

Deze keer kijken we mee met de badkamerverbouwing van onze collega Danique. Samen met haar vriend Marijn kocht ze in 2019 een ruim rijtjeshuis in Zwolle. Na een aantal maanden (8!) geduldig wachten kregen ze begin 2020 de sleutel en verbouwden ze bijna het hele huis. Behalve de badkamer, dat durfden ze toen niet óók nog aan. Uiteindelijk was de badkamer dan eindelijk aan de beurt. Benieuwd hoe ze het eens zijn geworden over de stijl, hoe de verbouwing ging en wat het eindresultaat is? Tijd om Danique aan 't woord te laten!

Klik hier om direct door te scrollen naar het eindresultaat

Binnenkijken bij Danique voor en na

Voor (l) & na (r)

Danique, wat wilden jullie anders bij jullie nieuwe badkamer?

"De badkamer die we hadden was meer dan 30 jaar oud en was qua stijl niet helemaal (of eigenlijk helemaal niet) onze smaak. Daarnaast douchten we nu in bad en hadden we het toilet, de wastafel en kolomkast allemaal aan een kant. Dat kon in onze ogen wat handiger ingedeeld worden. Ook mocht het wat ons betreft allemaal wel een stuk moderner en gezelliger en misten we opbergruimte. We hadden eigenlijk alleen een kolomkast in de badkamer waar we onze spulletjes in konden opbergen.".

Hoe verliep de voorbereiding?

"Aardig soepel! Het moeilijkste was het maken van keuzes, het bepalen van de badkamerstijl en het combineren van tegels. Zo-veel opties en mogelijkheden. De voorbereiding startte met het zoeken op Pinterest. Ik had Marijn gevraagd hetzelfde te doen en vervolgens gingen we de badkamerinspiratie met elkaar vergelijken. Dat kwam redelijk overeen. Daarna gingen we inspiratie opdoen in verschillende showrooms in de buurt, zijn we naar meerdere showrooms van Sanitairkamer geweest en maakte ik moodboards. We maakten een lijstje met wensen die we echt terug wilden laten komen (inbouwnissen, stopcontact in meubel, grote inloopdouche) en in een van de showrooms van Sanitairkamer werd er meegekeken naar de perfecte badkamerindeling.".

Badkamerverbouwing tijdens

Wat hebben jullie uiteindelijk uitgekozen?

"Wat we beide heel tof vonden was een accentmuur met groene visgraattegels. We besloten dit achter het meubel te doen aangezien we in de douche voor zo min mogelijk voegen wilden gaan (tip!). Maar dan? In de showroom in Zoeterwoude zagen we een marmeren badkamer met marmeren 60x60cm tegels i.c.m. en je raadt het al, groen visgraat. Stond super! Wij kozen de marmeren tegels en de groene visgraat te combineren met grijze vloertegels op de vloer. Om alles een beetje warmte te geven wilden we graag een eiken badkamermeubel, eiken kolomkast en gouden kranen. Uiteindelijk hebben we deze kleuren bij elkaar gelegd om te kijken of 't bij elkaar zou passen en de offerte bevestigd.".

Groene visgraattegels Sanitairkamer Zoeterwoude

Marmeren badkamer Sanitairkamer Zoeterwoude & moodboard Marijn & Danique

Hoe verliep de verbouwing?

"Best goed, gelukkig hebben we geen grote tegenslagen gehad. We kwamen via via bij twee vakmannen terecht die ervaring hadden in het plaatsen van badkamers, tegelen, leidingwerk en elektra. En dat ging allemaal ontzettend netjes. Wel duurde het iets langer dan verwacht en heeft het 6 weken geduurd. Op een gegeven moment waren we het stof en de rommel in huis wel zat. Toen hadden we even spijt dat we het niet direct bij de koop van ons huis hadden gedaan haha. Douchen konden we gelukkig bij familie, buren en bij de sport, maar je doucht het liefst toch thuis."

Zou je achteraf iets anders hebben gedaan?

"O, ik kan als perfectionist genoeg dingen opnoemen. De wandtegels wat hoger laten eindigen, de toiletombouw meer naar rechts zodat we een langere douchewand kwijt konden. Maar tussendoor maak je natuurlijk keuzes en heb je in elke badkamer te maken met beperkingen (bij ons de dunne gipswandjes en de toiletafvoer die moeilijk te verplaatsen was). Uiteindelijk zijn we echt heel blij en genieten we volop van onze luxe badkamer!".

Gouden kranen

Brauer Gold wastafelkraan en inbouw douchekraan

Wat zijn handige tips die je mee wilt geven?

"Ik heb er een aantal, namelijk:

  • Grote tegels zorgen voor minder voegen, daarom gingen wij in de doucheruimte het liefst voor zo groot mogelijke tegels. Oftewel: schoonmaakgemak.
  • Ga je voor een inloopdouche? Zorg dan dat je de bediening van de douche aan het begin van de doucheruimte plaatst zodat je zonder nat te worden je douche kunt aanzetten.
  • Denk van tevoren na over het aantal stopcontacten en de plaats ervan (in een kast, buiten de kast, etc.).
  • Bespaar niet op opbergruimte, daar krijg je spijt van. Tenzij je op de gang ruimte hebt voor bijvoorbeeld een handdoekenkast, dat hebben wij niet.
  • Maak je badkamerindeling niet te krap en niet te vol. Uiteindelijk wil je er ook prettig kunnen bewegen.
  • Meet na, denoods met tape op de vloer om een idee te krijgen van de grootte van je meubels, tegels, douchewand, etc.".

 

Het eindresultaat

Marmeren badkamer Gouden douche Groene visgraattegels

Deze items vind je terug in deze badkamer

€ 71,92
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis
ColdStart technologie
Verschillende kleuren en hendels
5 jaar garantie
€ 268,70
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 383,00
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis
2 bedieningsknoppen
Kleurwissel van warm naar koud
€ 619,00
Je bespaart 16%
Levertijd: 5 werkdagen
Thermostatisch
Met temperatuurbegrenzing
Complete set
€ 1.291,09
Je bespaart 1%
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 180,00
Levertijd: 2 weken
€ 1.151,00
Je bespaart 2%
Levertijd: 8 weken
€ 348,00
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis
€ 56,20
Levertijd: Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 269,00
Je bespaart 29%
Levertijd: vandaag besteld, maandag in huis

Toffe marmeren tegels, een speelse accentwand met groene visgraattegels, gouden details van de kranen, een prachtig eiken badkamermeubel (Sanituba Natural Wood in de kleur Smoked Oak) met solid surface wastafel en megahandige inbouwnissen. Dat is gaaf geworden! Ontzettend bedankt voor het delen, Danique!


 

Meer inspiratie opdoen?

We hopen dat je deze badkamerrenovatie leuk (en handig!) vond om te lezen. Kun je meer inspiratie en tips gebruiken? Lees dan ook onze blogs over de perfecte badkamerindeling, het scoren van een goedkope badkamer of de nieuwste badkamertrends. De rest zien? Bekijk hier alle blogs. En ben jij aan het wachten op een toffe actie? Meld je dan hieronder vooral aan voor onze nieuwsbrief.

 


18 oktober 2021