• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Dit zijn de kosten van een nieuwe badkamer

‘Wat kost een nieuwe badkamer tegenwoordig?’ is misschien het eerste wat je je afvraagt als je aan een badkamer renovatie denkt. De kosten van een nieuwe badkamer zijn natuurlijk voor iedereen verschillend en de hoogte van deze kosten hangen van veel factoren af. Benieuwd hoeveel een nieuwe badkamer gemiddeld kost en hoe je kosten kunt besparen? Dit lees je in onderstaand artikel!

Kosten badkamer

Hierover gaan we je bijpraten:

  • De gemiddelde kosten van een nieuwe badkamer
  • Dit maakt een nieuwe badkamer duurder of goedkoper
  • Kosten besparen op je badkamer doe je zo
  • Zo ziet een badkamer van €2.000,- eruit (video)

De gemiddelde kosten van een nieuwe badkamer

Waar de een denkt dat ‘ie met €5000,- een nieuwe badkamer shopt (en laat installeren), denkt de ander dat de nieuwe badkamer wel €15.000,- kost. Wist je dat je voor dezelfde badkamer te maken kunt hebben met beide bedragen? Een nieuwe badkamer kost gemiddeld tussen de €5.000,- en €15.000,-. De uiteindelijke kosten van je nieuwe badkamer vallen of staan natuurlijk met de keuzes die je maakt. Ga je voor een luxe design badkamer met alles erop of eraan of maak je keuzes en ga je voor de laagste prijs en dus voor een goedkope badkamer? We leggen je 3 type budgetniveaus voor.

              

De budget badkamer - +/- €5.000,- tot €7.500,-

In de budget badkamer laat je de badkamer indeling voor wat het is (je weet dat alle leidingen verleggen veel geld kost) maar je vervangt wel je oude meubels en tegels voor nieuwe. Het sloopwerk doe je in overleg met de aannemer zelf en je meubels en tegels haal je bij een badkamerwinkel met megascherpe prijzen (hé, bijvoorbeeld bij ons!). Gaandeweg maak je keuzes: een bad én een douche gaat budgettechnisch niet lukken, maar een brede inloopdouche daardoor wel. Je kiest voor een opbouw douche en opbouw kranen zodat er geen leidingen verlegd hoeven te worden in de muren. Specialistisch werk laat je natuurlijk uitvoeren door een ervaren vakman (belangrijk!) maar een deel van je badkamer installeer je zelf (wel met alle risico’s van dien).

De mediumluxe badkamer - +/- €7.500,- tot €10.000,-

Deze nieuwe badkamer staat voor een mooie mix tussen luxe en budget (wat je er overigens echt niet aan af ziet). Je houdt de badkamerindeling hetzelfde en kunt daarom, als de ruimte het toelaat, kiezen voor een douche én een bad of een heerlijke brede inloopdouche en een groot badkamermeubel. Een aantal leidingen zijn verlegd en je kiest voor je meubels, sanitair en tegels voor een mix tussen huismerken en A-merken. Je laat specialistisch werk doen door je aannemer maar helpt waar het kan met het installeren en slopen om tijd en geld te besparen.

De ultraluxe badkamer  - +/- €10.000,- tot €15.000,-

In deze badkamer kan alles en zit ook alles. Een grote regendouche, een vrijstaand bad, een groot badkamermeubel, vloer- of infraroodverwarming en een waterontharder tegen kalkvorming. Verder zijn alle leidingen verlegd zodat er een andere badkamerindeling mogelijk is en alle kranen en sanitair ingebouwd kunnen worden. Het sloopwerk én installatiewerk wordt gedaan door de aannemer waardoor alles rondom de badkamer verder uit handen wordt genomen. Heerlijk!

              

Dit maakt een nieuwe badkamer duurder óf goedkoper

Het grootste onderdeel waardoor een nieuwe badkamer vaak duurder uitpakt is het veranderen van je badkamerindeling en het verleggen van leidingen. Dat kan complex zijn en daardoor tijdrovend (en dus duur). Wil je kosten besparen? Houd de indeling dan hetzelfde en doe het sloopwerk zelf (met duidelijke instructies van de aannemer). Daarnaast is het vaak duurder als je de badkamer én installatie door dezelfde partij laat doen. Laat offertes opmaken door verschillende badkamerzaken en zoek er zelf een aannemer bij. Iemand in je omgeving heeft vast een hele goede ervaring met een installateur!

Zo ziet een budget badkamer van €2.000,- eruit

Je badkamer inrichten hoeft écht geen duizenden euro’s te kosten. In deze video laat onze Mark je de beste opties zien voor een budget badkamer van €2.000,-.



Dus, dít kost een nieuwe badkamer!

Een beetje een idee gekregen van de kosten van een nieuwe badkamer? Natuurlijk is elke badkamer anders en daardoor is een badkamer verbouwen en inrichten echt maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? We denken graag met je mee en maken een vrijblijvende offerte voor je. Zien we je binnenkort een keer in onze showroom?


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


21 april 2021
Gepost in: TIPS & TRICKS