Wandtegels

Filteren
Filteren

Wandtegels kopen bij Sanitairkamer

Wandtegels zijn een belangrijk onderdeel van je badkamer. Ze zijn samen met de vloertegels het startpunt van jouw badkamerstijl en daarom een belangrijke keuze. Ga je voor trendy hexagon tegels, metrotegels, witte wandtegels of juist kleurrijke Portugese tegels? De keuze is reuze & lukt ’t niet, dan helpen we je graag een handje!

Lichte wandtegels of lekker donker?

Kleurgebruik is in een badkamer ontzettend belangrijk. Vaak is de badkamer een ruimte waar ’t een beetje passen een meten is en moet je soms vanwege ruimtegebrek een keuze maken tussen een bad en een douche. In een kleine badkamer kun je de ruimte optisch groter laten lijken door lichte kleuren & grote tegels te gebruiken. Hoeft jouw badkamer niet per sé groter te lijken? Dan kunnen mediumdonkere of donkere wandtegels juist voor geborgenheid & gezelligheid zorgen. Vergeet in je kleurkeuze ook de voegkleur niet! Aan jou de keuze, welke kant gaan we op?

Materialen en afwerking

Wandtegels heb je in verschillende kleuren, groottes, materialen en afwerkingen. Onze wandtegels zijn gemaakt van keramiek en zijn een perfecte match met een badkamer of keuken. Keramische tegels zijn gemakkelijk schoon te maken, gebruiksvriendelijk en hittebestendig!

Vloertegels als wandtegels

Heb je nou prachtige vloertegels uitgezocht bij Sanitairkamer en wil je deze ’t liefst doortrekken op de wand? De meeste vloertegels zijn zeker ook te plaatsen op de wand en dit kan juist een mooie optie zijn als je meer eenheid & balans wilt creëren. Benieuwd of de vloertegel die je hebt gezien ook op de wand geplaatst kan worden? Kom langs in onze showroom of bel even naar 0341-410156!

Uitgebreid assortiment wandtegels in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor tegels je wilt of wil je ons aanbod muurtegels (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wandtegels voor de badkamer in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!