Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Binnenkijken bij... De badkamers van Jannicke & Robin

Wat is er leuker dan even gluren bij de buren? In de rubiek ‘Binnenkijken bij…’ kijken we mee met de badkamerrenovatie van onze klanten (of collega’s). Hoe ging het uitzoeken van de badkamer, waar liepen ze tegenaan en het belangrijkste: hoe is de nieuwe badkamer geworden?

De badkamers van Jannicke & Robin

BadkamerS? Jazeker! In deze ‘Binnenkijken bij…’ laten we je niet 1 maar 2 badkamers zien. Jannicke & Robin hielden zich door hun kleine badkamer (eigen woorden) niet tegen. Wil je een bad én een douche, maar heb je de ruimte niet in de badkamer? Kijk mee hoe Jannicke & Robin dit opgelost hebben, hoe ’t is geworden én welke tips ze voor jouw badkamerrenovatie hebben!

Klik hier om direct door te scrollen naar het eindresultaat

Badkamer voor verbouwing

De badkamer voor de uitbouw en renovatie

Jannicke, vertel eens. Hoe is jullie badkamerverbouwing begonnen?

“Op 26 februari kregen wij de sleutel van ons eerste koophuis, een prachtig huis maar waar zeker het een en ander moest gaan gebeuren. Vooral de badkamer want die was erg klein en niet in onze smaak. We begonnen direct met slopen en discussieerden natuurlijk over de perfecte indeling. De kleine badkamer hebben, met hulp van mijn vader, we iets uitgebouwd zodat er een nis ontstond voor het badmeubel en we iets meer ruimte hadden. Zo ontstond er in de kamer daarachter een ruimte voor een inbouwkast (handig!). Win-winsituatie!”

Een kleine badkamer dus, maar toch jullie hebben toch een bad en een douche. Hoe hebben jullie dit opgelost?

“Voor mij mocht een bad echt niet ontbreken in huis. We hebben meerdere opties bedacht voor de badkamer, uitbreiden, verplaatsen of een bad in de slaapkamer. Maar uiteindelijk hebben we toch gekozen voor een en suite badkamer met een bad in de slaapkamer.”

 

Waar kwam jullie inspiratie vandaan?

“We kregen de sleutel van het huis precies in de lockdown, dus winkels afstruinen was er helaas niet bij. Het internet afspeuren daarentegen wel! Uiteindelijk hebben we gekozen voor een hotelachtige sfeer aangezien we dus uiteindelijk gingen voor een bad in de slaapkamer. We zijn gegaan voor een mix van van alles maar als ik de stijl zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen: stoer en van de en suite badkamer hebben we een echte hotelchique badkamer gemaakt.”

Hoe zijn jullie bij Sanitairkamer uitgekomen?

“Aangezien ik m’n inspiratie online moest zoeken kwam ik bij Sanitairkamer terecht, wat ook nog eens betaalbaar was. Altijd leuk meegenomen natuurlijk! Het was soms wel even behelpen met alle sanitair en tegelwinkels in lockdown maar het is ons gelukt deze mooie badkamer, volledig online, bij elkaar te shoppen!”

Zou je achteraf iets anders hebben gedaan & welke tips geef je graag door?

“Op dit moment zijn wij erg tevreden en vooral ons bad in de slaapkamer is een groot succes voor onszelf maar ook heerlijk voor onze zoon. Zeker geen spijt van dus. Qua tips, Pinterest is je beste vriend. En doe vooral wat je zelf wil. Het is tenslotte jouw badkamer en jij moet er elke ochtend in de spiegel kijken!”

Het eindresultaat

En suite badkamer Jannicke & Robin En suite badkamer van Jannicke & Robin

De prachtige en suite badkamer met vrijstaand bad.

Badkamer inspiratie Sanitairkamer Jannicke & RobinBadkamer inspiratie Jannicke & Robin

En natuurlijk de badkamer die ze verbouwd hebben. Witte tegels, zwarte accenten, een verouderd ijzeren kraan en een prachtig houtlook meubel dat warmte aan de ruimte geeft.

Deze items vind je terug in deze badkamer

Een eyecatcher van een bad met een prachtige zwarte vrijstaande badkraan. En in de badkamer natuurlijk het warme houtlook meubel (ook te verkrijgen met een kolomkast) en de stoere zwarte accenten. Wat is het mooi geworden!

Meer inspiratie opdoen?

Hopelijk vond jij het net zo leuk om even weer te spieken in andermans badkamer als wij! Natuurlijk hebben we nog veel meer badkamer inspiratie voor je. Bekijk onze algemene blogpagina met meer badkamerideeën, tips over de beste badkamerindeling en de laatste badkamertrends! En blijf je graag op de hoogte van de nieuwste trends, leukste acties en nieuwste producten? Meld je hieronder dan aan voor onze nieuwsbrief vol inspiratie & korting.

 

7 januari 2022