Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

De badkamer die nooit uit de mode gaat, haal inspiratie uit deze trendy witte badkamers

Houd jij van een clean, strak witte badkamer? Dan is deze blog helemaal voor jou. Vind inspiratie in de verschillende witte badkamers. Van gestucte tot getegelde wanden en van goudkleurige accessoires tot marmeren vloeren, de beste inspiratie voor jouw witte badkamer.

Waarom wit?

Wit maakt een ruimte optisch groter, het zorgt voor een rustige en open uitstraling. Wanneer je een kleine badkamer hebt, kan een witte wand of vloer ervoor zorgen dat je badkamer wat groter lijkt.

Verder is een groot voordeel van wit natuurlijk dat het een hele tijdloze en natuurlijke kleur is die met vrijwel iedere andere kleur te combineren is. Wanneer je badkamer wit is kun je met verschillende accessoires de gehele look van je badkamer veranderen. Ben je je zwarte accessoires zat en wil je een kleurtje? Geen probleem, door enkel de accessoires aan te passen naar bijvoorbeeld groen creëer je een compleet andere stijl in je badkamer.

 

Witte badkamer

 

Speel met licht

Goed licht in je badkamer is noodzakelijk, zodat je niet uitglijdt bijvoorbeeld en om opmaak- en scheerongelukjes te voorkomen. Tegenwoordig wordt een badkamer niet alleen meer gezien als functioneel maar ook als ontspanningsruimte. Het is daarom ook belangrijk dat het licht niet alleen goed is, maar ook sfeervol. Om een badkamer zowel functioneel als sfeervol te maken kun je basisverlichting, zoneverlichting en accentverlichting met elkaar combineren.

Als basisverlichting zijn op het moment vooral inbouwspots erg populair. Door het strakke design verdwijnen ze naar de achtergrond en passen ze bij bijna iedere badkamerstijl. Het licht kan bij spots mooi verdeeld worden over je gehele badkamer en met dimbare spots kun je zelf de hoeveelheid licht bepalen.

Bij zoneverlichting kun je bijvoorbeeld denken aan wandlampen. Je plaatst deze verlichting op plekken die nog wat extra licht nodig hebben, bijvoorbeeld bij je spiegel.

Met accentverlichting kun je de sfeer in je badkamer met één druk op de knop veranderen. Wanneer je bijvoorbeeld LED-strips achter je badkamermeubel of in nissen aanbrengt creëer je gemakkelijk een rustgevende en luxe sfeer in je badkamer. Er zijn ook artikelen waar de LED-verlichting al in zit, denk bijvoorbeeld aan LED-spiegels.

 

              

 

De marmeren badkamer

Marmer geeft een luxe sfeer en uitstraling aan je badkamer. De marmeren badkamer is al jaren populair en gaat door het combineren met verschillende items goed mee met de tijd. Door marmeren met bijvoorbeeld zwarte kranen en accessoires te combineren, creëer je een luxe en moderne badkamer. Voor een echte hotel chique badkamer /blog/badkamer-hotel-chique/ ervaring kun je ook extra luxe creëren met zwarte marmertegels, of goudkleurige accessoires.

Heel populair zijn marmerlook tegels, deze hebben de look van echt marmer, maar niet de nadelen. Marmer is namelijk zeer poreus natuursteen en heeft veel onderhoud nodig. Keramische marmerlook tegels zijn daarentegen slijtvast en onderhoudsvrij, ideaal voor je badkamer.

 

           

 

Badkamer met witte kranen

Was je nog aan het dubben of je een chromen, bronskleurige of een hip zwarte badkamerkraan moest kiezen? Dan wordt het nu nog een stukje moeilijker, je kunt namelijk ook kiezen voor witte kranen. Witte kranen zijn weer helemaal terug van weggeweest.

In een donkere badkamer zal een witte kraan een echte eyecatcher zijn, terwijl deze in een witte badkamer mooi wegvalt in het geheel. Een witte kraan kun je in elke badkamerstijl combineren. In een Scandinavische badkamer kun je witte kranen bijvoorbeeld heel mooi combineren met lichthouten badkamermeubels.

Er zijn glanzende en mat witte kranen, maar ook kranen met een combinatie van chroom en wit voor als je mat wit te strak of eentonig vindt in jouw badkamer. Bij ons is de witte kraan niet alleen verkrijgbaar als wastafelkraan, maar ook als badkraan of douche.

 

           

 

Creëer een warme sfeer door hout

Hout geeft een warme sfeer in je badkamer. Je kunt dan denken aan houten badkamermeubels, maar ook aan houten accessoires of zelfs houten wanden. Hout is fijn materiaal om mee te werken en makkelijk te combineren met kleuren of juist om een compleet witte badkamer sfeer te geven. Door met hout te werken kun je ook gemakkelijk een landelijke badkamer look creëren.

 

           

 

Contrast in de zwart-witte badkamer

Bij een zwart-witte badkamer denken veel mensen al snel aan een badkamer met zwarte en witte ruitjes tegels en patronen. Dat hoeft helemaal niet meer zo te zijn. In de nieuwste zwart-wittebadkamer trends werken we met mat zwarte kranen, gestucte muren en mooie spiegels met verlichting. Een zwart-witte badkamer met glazen douchewanden met zwarte randen en zwarte kranen maken van jouw badkamer een stoere industriële badkamer.

 

           

 

Maak een statement met kleur en patronen

Om een witte badkamer een bijzondere touch te geven kun je een gave kleur, een speels patroon of een leuke print aan je badkamer toevoegen. Kleuren als groen en roze zijn op dit moment helemaal hip. Het mooie is dat een drukke kleur niet eens per se een drukke badkamer hoeft te betekenen. Met donkergroen Heeft jouw badkamer opeens iets weg van een hotel chique badkamer, en dat gewoon bij je thuis!

 

           

 

Simpele badkamer in wit en grijs

Vind je een zwarte badkamer te donker en een witte badkamer wat saai? Een badkamer met grijs is dan the way to go. Grijs is een makkelijke kleur om te combineren met verschillende kleuren accessoires. Daarnaast geeft de kleur grijs je badkamer een rustige en simpele uitstraling die je niet zat wordt. Om je badkamer gezellig aan te kleden kun je bijvoorbeeld ook mooie groene planten in de badkamer zetten, die verbeteren de luchtvochtigheid, zuiveren de lucht en zien er ook nog eens super leuk uit. Ben jij meer van een volledig grijze badkamer? Lees dan vooral ook onze blogs over de grijze badkamer en de betonlook badkamer.

 

           

 

Luxe gevoel door goudkleurige accessoires

Als laatste een echte trend van dit moment; goud sanitair. Deze geven een luxueuze uitstraling aan je badkamer. Combineer ze op de manier die bij jou past om je badkamer niet alleen functioneel te maken maar ook dé plek in huis voor jouw rust- en ontspanningsmomentjes.

 

             

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door dit blog over witte badkamers en de vele verschillende looks die je kunt maken in een witte badkamer. Door te combineren krijgt jouw badkamer de sfeer waar jij van droomt. Bekijk onze algemene blogpagina met meer badkamerideeën, tips over de beste badkamerindeling en de laatste badkamertrends!

8 maart 2022